Vi se ložite na potrebu i na glad. Blistate u svom punom sjaju kad treba nahraniti i zadovoljiti. A kad to uradite, očekujete zahvalnost. Koja se pojavljuje samo u prvom trenutku, a zatim nahranjeni i zadovoljeni žele da ih ostavite na miru – i oni imaju svoje zatvorske krugove koje moraju da obiđu. Moraju ponovo da se nađu u stanju gladi i potrebe, jer tako privlače spasioce, kao što ste vi. Njima nije dovoljan jedan spasilac, vama nije dovoljna jedna žrtva koju treba spasavati. Sve je u ravnoteži.

blogovi 4 Da li ste osoba koja meša ljubav i spasavanje?

Vi ne možete voleti zdravu osobu, dovoljnu samu sebi. Možete li? Spasilac je pacijent, baš kao i objekat spasavanja. Spasavajte sebe. Ozdravite. Uradite sve ono što očekujete od onih koje spasavate. Volite sebe u zdravlju i veselju. Nemojte kružiti po svom zatvoru, nemojte držati svetionik za brodolomnike. Pronađite ljubav u ljubavi, a ne u potrebi i gladi. Možete li?

A možda možete da sasvim zadovoljni sobom, ostanete spasilac i nastavite da privlačite ranjene, labilne, oštećene, povređene i uplašene. Ako je to ono što vas usrećuje, što hrani vašu glad i zadovoljava vašu potrebu.

Pročitajte još i ovo:

Kad mladost prođe, počinje bolja polovina života (BLOG)

Dijalog sa zlom komšinicom: Kada ćeš da nađeš dečka (BLOG)

Suština pozitivnog razmišljanja

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www,fashioneditorials.com

Aleksina Đorđević

 

Comments