Sigurno jedan od najomiljenijih modnih brendova, MANGO, otvorio je svoje novo prodajno mesto u tržnom centru Delta City. Oaza mode i stila, nalazi se u savršenom okruženju i vrlo lepom prostoru u kojem ćete uživati birajući odevne komade u koje ćete se zaljubiti. Sve na jednom mestu, to je glavna odrednica ovog brenda, a pre svega, novog prodajnog mesta, budući da ćete u njemu naći garderobu od glave do pete, za sve prilike. Izgledajte uvek odlično i stilizovano uz MANGO odevne komade koji će vaše modne kombinacije uvek učiniti apsolutno perfektnim. Ovim povodom MANGO organizuje nagradni kviz uz koji se možete lepo zabaviti, ali i osvojiti veoma vredne nagrade.

Sve ovo je prepoznala i najpopularnija i najuspešnija modna blogerka kod nas, Zorana Jovanović, koja je prva zakoračila u prostor novog prodajnog mesta. Sreća i zadovoljstvo su bili očigledni kod nje. Naučite od nje kako da budete uvek moderne i u trendu, budući da je to pokazala pomoću MANGO odevnih komada.

Da li ste upoznali NOVO lice Manga3 Da li ste upoznali novo lice MANGA?

Nova kolekcija brenda MANGO donosi nam sve ono što što smo od njih navikli, ali uz mnogo izmena i osavremenjenih formi. Kao i uvek, MANGO je posvećen damama koje vole modu, kojima je stil urođena osobina, te kao takav uvek donosi komade koji su vanvremenski. Sve ono što junska kampanja donosi neodoljivo podseća na savršene plaže i leto, vreme relaksacije i odmora, pa će ovi odevni komadi biti odličan izbor za naredni period. Sve to nas uskoro čeka, a mi vam donosimo samo jedan mali deo svega što su nam dizajneri MANGA pripremili. Neka svaki vaš korak bude siguran, a svaka kombinacija kao da ste upravo došle sa modne piste svetskih Nedelja mode uz MANGO. Ovo je još jedan sjajan brend u bogatoj paleti Fashion Company – ja.

Da li ste upoznali NOVO lice Manga Da li ste upoznali novo lice MANGA? Da li ste upoznali NOVO lice Manga2 Da li ste upoznali novo lice MANGA?

 

Comments