Modne blogerke su odavno preuzele vođstvo u modnom svetu, bar kada je javnost u pitanju, jer svi njih najviše prate i slušaju kada su u pitanju trendovi i ono šta je u tom trenutku najpopularnije i najaktuelnije za postizanje odličnih autfita za bilo koju priliku. Bez sumnje je sigurno da i ti neku od njih pratiš, bar na Instagramu, kao primarnoj društvenoj mreži na kojoj objavljuju svoje fotografije, a mi imamo još neke predloge, jer ove devojke pokazuju zaista odličan stil iz dana u dan.

Ako ti je potrebna inspiracija i nekoliko ideja za neke praznične autfite, odevne kombinacije koje treba poneti na odmoru i nekom putovanju, onda bez sumnje treba da posetiš ono šta pokazuje Gala Gonzales koja je veliki zaljubljenik u putovanja i takve kombinacije koje su u njenom “izvođenju” besprekorne.

Kao stilista, Krisela Faktor zna kako da ukombinuje autfite ili njih više a da uvek izgledaju glamuorzno uz dovoljnu dozu opuštenosti, kako bi na kraju dobila rezultat koji pokazuje besprekoran stil. Ideje i trikove koje ćeš od nje naučiti su savim neprocenjivi.

Comments