Ukoliko ste verni pratilac društvene mreže Instagram onda ste možda i primetili da novi trend bojenja kose u ljubičasto okupira sve više postavljenih fotografija.

Da li da ga uopšte nazovimo novim trendom ili ne, budući da se do sada već pojavljivao i nestajao sa modne i beauty scene, ali u poslednje vreme devojke kao da su opčinjene ovom idejom da im kosa ima ljubačaste pramenove. Ono što je zanimljivo jeste da je i čak i poneki pramen sasvim dovoljan a neke devojke se odlučuju da oboje i celu kosu.

Ipak, ovaj način bojenja i stilizovanje kose ne možemo preporučiti baš svakoj osobi ženskog pola jer u nekim prilakama, naročito onim poslovnim, nije baš primerena ali kao ideja za odmor ili vikend promene može odlično da posluži. Pronađite kolor šampon ili sprej za kosu koji se ispira nakon pranja i na taj način ćete dobiti i trendi frizuru za vikend a već o ponedeljka možete se vratiti svojoj staroj boji kose.

Da ljubičasti pramenovi izgledaju veoma primamljivo i svakako interesantno dokazuju brojne fotografije putem kojih su mnoge devojke širom sveta na društvenoj mreži Instagram podelile svoja iskustva i krajnji rezultat, tako da je ovaj izvor infomacija i fotografija prilično pouzdan. Možete videti kako su one žene čija je prirodna boja kose tamna uspele da izvuku ovu nijansu i kako bi to moglo i da izgleda na vašoj kosi ukoliko ste u sličnoj situaciji.

Comments