Ako ste po prirodi avanturista i volite da putujete, onda je ranac pravi izbor za vas. Osim što je veoma praktičan, on je i multifunkcionalan, jer u njega možete smestiti sve neophodne potrepštine, a u poslednje vreme postao je i sve popularniji modni trend. Stoga, kada krećete na putovanje obavezno sa sobom ponesite jedan ranac, jer se sigurno nećete pokajati.

Otkrivamo vam nekoliko prednosti nošenja rančeva umesto klasičnih torbi.

Najbolji prijatelj na putovanju

Kada je avantura u pitanju, ranac je vaš ultimativni prijatelj. Možete ga nositi gde god želite, jer je pravljen tako da ga ne možete oštetiti, dok u njega pakujete samo ono što vam je najpotrebnije za putovanje. Pazite samo da vam ranac ne postane “kanta za smeće”, pa zato stvari selektujte tako što ćete ih smeštati u torbice različitih boja (npr. plava za kozmetiku, crvena za olovke, žuta za knjige), jer ćete se tako najbolje snaći i uvek ponaći ono što vam je u datom trenutku najpotrebnije.

trend alarm sve prednosti ranceva najbolji prijatelj na putovanju Da li voliš da nosiš rančeve?

Škrinja sa blagom

U ranac vam mogu stati sve neophodne potrepštine, bile to makaze, dobra knjiga koju čitate, olovke… Najbolja stvar kod nošenja rančeva ogleda se upravo u tome što u njega možete staviti bukvalno sve što poželite.

trend alarm sve prednosti ranceva skrinja sa blagom Da li voliš da nosiš rančeve?

Najbolji partner za šoping

Iako mnoge od nas imaju torbe koje nose tokom šopinga, one su često dovoljno nepraktične da uz njih morate nositi i mnoštvo drugih kesa. Upravo u tome se ogleda još jedna prednost rančeva u odnosu na klasične torbe, jer u ranac možete staviti sve što kupite, a da vam ipak ostane dovoljno prostora za još neku stvarčicu.

trend alarm sve prednosti ranceva najbolji partner za soping Da li voliš da nosiš rančeve?

Saveznik na fakultetu

Svi smo nosili rančeve u osnovnoj, a neki i u srednjoj školi, pa zašto ih onda ne bismo nosili i na fakultetu. Ponesite ga sa patikama i sjajno ćete se zabaviti, jer ćete se osećati kao da ste se vratili u školske dane.

trend alarm sve prednosti ranceva saveznik na fakultetu Da li voliš da nosiš rančeve?

Torba za bebe

Buduće ili sadašnje mame, koje imaju problem da smeste sve neophodne stvari za bebu, mogu koristiti rančeve kao torbu za bebe. U njih možete smestiti sve neophodne flašice, hranu, pelene, maramice, jer su veoma praktični, a uz to vam neće smetati dok šetate svoju bebu.

trend alarm sve prednosti ranceva torba za bebe Da li voliš da nosiš rančeve?

Skladište za knjige

Svi se sećamo kako su nam rančevi bili prepuni knjiga tokom osnovne škole, pa smo dobro upoznati sa teretom koji oni mogu podneti. Stoga, ako želite da ponesete tonu knjiga na putovanje, smestite ih u ranac i uživajte u svom omiljenom štivu dok pijuckate kafu ili koktel na nekom egzotičnom mestu.

trend alarm sve prednosti ranceva skladiste za knjige Da li voliš da nosiš rančeve?

Klasičan aksesoar

Ranac može biti i sjajan aksesoar, jer odlično stoji uz svaku odevnu kombinaciju, a s obzirom na raznovrsnost modela i boja u kojima ih možete naći, odaberite onaj koji će vas izdvajati i koji ćete moći da nosite čak i kada se u njemu ne nalazi ništa.

trend alarm sve prednosti ranceva klasican aksesoar Da li voliš da nosiš rančeve?

Izvor fotografija: bags.allwomenstalk.com

Jasna Đorđević

Comments