Teksas je materijal koji, kako nam se čini, nikad neće izaći iz mode. Farmerke različitih modela, dužina i širina su neophodne u ormaru svake devojke, a u poslednje vreme tu su i oversized teksas jakne, bilo da su u pitanju one iscepane ili ne. Zanemari patike bar na neko vreme, i kombinuj teksas sa upečatljivim cipelama na štiklu ili zanimljivim čizmama. Suzili smo izbor na najzanimljivije načine kako da nosiš teksas, sa čime da ga kombinuješ, i kako da u njemu izgledaš nezaboravno.

Eksperimentiši sa zakrpama

“Odrpane” farmerke odavno su aktuelne, a zašto bi se zaustavila samo na onim iscepanim? Daj svom stilu malo više slobode i isprobaj ovaj novi trend zakrpljenih pantalona.

1 5 Da li znaš da kombinuješ teksas?

Kombinuj teksas sa šljokicama

Cipele ili baletanke koje sjaje, naravno sa dozom umerenosti, sjajno će se uklopiti uz teksas! Daće tvom izgledu razigranost i zabavu, iako mogu da se uklope i uz nešto ozbiljnije varijante.

2 5 Da li znaš da kombinuješ teksas?

Isprobaj farmerke sa šlicem sa strane

Ukoliko se ove farmerke otkopčavaju imaćeš dva različita modela na jednom mestu. U onim danima kad si raspoložena za unikatnost i eksperimentisanje, samo otkopčaš farmerke sa strane i pokažeš malo kože.

3 4 Da li znaš da kombinuješ teksas?

Začini blede farmerke sa fuchsia cipelama

Fuchsia je jedna od onih nijansi roze koja je jako popularna ove sezone, samim tim ovako upečatljive cipele idealan su dodatak, na prvi pogled, neprimetnim, izbledelim farmerkama.

4 5 Da li znaš da kombinuješ teksas?

Usudi se da izneseš miks farmerki i elegantnih pantalona

Ovo je nešto što ne viđamo baš svakodnevno na ulici, ali ove inovativne farmerko-pantalone su odabir samo onih hrabrih osoba koje započinju trendove.

5 5 Da li znaš da kombinuješ teksas?
Comments