Iako postoje dugo na modnoj sceni, blogeri koji se bave modom su sve više u trendu kod nas, dok u svetu oni razvijaju veoma ozbiljan posao od blogovanja. Ne postoji više događaj koji prolazi bez njih, jer oni su ti koji prvo sve vide i provere pre nego izađe pred kupce i na tržište širom sveta. Sve ono što ponesi na sebi i sa sobom preko noći postane must have, pa se istog trenutka prodavnice “opustoše” od strane različitih kupaca. Budući da su putovanja i odmori u ovom i narednom periodu u jeku, modni blogeri nam pokazuju jedan novi trend koji će zavladati svetom.

Dobro je poznato to da kada krenu na neki događaj van svog grada ili zemlje, kada pođu na neko putovanje nebitno da li je poslovno ili privatno, blogeri obavezno slikaju svoj prtljag i objave fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama. Onima koji ih prate je zanimljivo da vide šta to osobe koje prate i od kojih nekad i ukradu ideju nose sa sobom, šta je to što je njima potrebno tokom jednog putovanja, ali se pažnja obrati i na to u čemu su se spakovali. Devojke najčešće gledaju koju torbu imaju blogerke, kojeg je brenda, koje su kozmetičke torbice u kojima nose svoje proizvode za negu i šminku. Ovih dana, modne blogerke su predstavile jedan novi trend koji su počele da “vuku” za sobom.

Mnoge svetske blogerke su u poslednje vreme kada su pošle na svoja putovanja objavile fotografije spakovanih stvari u kofere koji su im očigledno postali opsesija. U svakom slučaju, za koji god da se odluče, jasno se stavi do znanja da je nekog poznatog brenda, te da zaista dosta košta, što govori o njihovom luksuznom načinu života. Jedna od njih, Kjara Feranji, svoj metalik kofer je oblepila nalepnicama skoro ceo, čim je ovom inače zaista kvalitetnom i skupom koferu, dala nešto svoje, što uglavnom i jeste posao modnih blogera. Stikeri na torbama nisu trend koji je sada nastao, to je nešto što se radi već dugo, ali kada to uradi poznato lice onda postaje trend.

Comments