Najveća ženska strast nisu muškarci, bar nisu većini, jer one imaju dve, mnogo veće ljubavi, a to su cipele i torbe. Skoro da nema devojke koja je u stanju da lako odoli lepoti ova dva komada, pa uvek kada ih pogledaju emotivno uzdahnu, sa mnogo ljubavi u pogledu. I to je neraskidiva veza, a modni diazjneri to odlično znaju pa uvek pružaju da imaju čemu novom da se dive i cilj kojem treba da idu. Da, tako je i ove godine, pa su dizajnerske torbe “zaludele” žene širom sveta, a ako ih do sada nisi videla, pripremi se na to da budeš osvojena pri prvom pogledu!

Chanel Gabrielle torba

Kada je modna kuća Chanel  u pitanju, njima ne može nikada ništa da se zameri, jer je svaki komad uvek apsolutno savršen. Njihov zaštitnički znak je ženstvenosti i elegancija, ali i jedna određena doza svedenosti, pa su to ponovo upotrebili i stvorili novu Gabrielle torbu koja je za vrlo kratko vreme postala glavna zvezda street style kombinacija devojaka širom sveta.

diyajnerske torbe 1 Da, upravo gledaš u najbolje dizajnerske torbe za ovu godinu!

Dior J’Adior torba

Ko još nije zaljubljen u Dior?! Kako bi to moglo uopšte biti moguće da se izbegne, zar ne?! Da, osim što je nemoguće to, nemoguće je i da ti se ne svidi novi model torbe ove modne kuće koji je nazvan sasvim simbolično, dobila je ime po onome po čemu je sam Dior poznat, jer ko uz Dior može da ne kaže J’Adore?! Odlična forma torbe, jer dopušta da bude savršena za elegantne, svečane, ali i sasvim svedene autfite.

diyajnerske torbe 2 Da, upravo gledaš u najbolje dizajnerske torbe za ovu godinu!
Comments