Štikla bar

Novi uradak glamuroznog obućara Kristijana Lubutena (Christian Louboutin) predstavlja šank u obliku štikle, ukrašen egipatskim hijeroglifima i prepoznatljivom crvenom “potplatom”. Izradio ga je u suradnji s proizvođačem votke Grey Goose, a sav prihod od prodaje na aukciji na kojoj će biti izložen ide zakladi pjevača Eltona Džona (Elton John) za borbu protiv side.

Louboutin Bar Da Vinci XXI: Bivše najbolje noge Amerike ponovo na zadatku

Što li je sljedeće u glavi inovativnog dizajnera?

Uz zlato “ide” sve!

Zlatni bežični zvučnici dizajnera Filipa Štarka (Philippe Starck) trenutačno su među najpoželjnijim i najimpresivnijima na tržištu. Ručne su izrade, samo ih je dvadeset komada, a cijena im je oko $2,200. Inače, njegovi zvučnici od drugih materijala, ali prepoznatljivog dizajna, među najtraženijima su u zadnje vrijeme. Prvih par puštenih u prodaju već je rasprodano.

3962 Da Vinci XXI: Bivše najbolje noge Amerike ponovo na zadatku

Vjerujemo da će se ekscentrični glazbenici diljem svijeta "čupati" za ove primjerke u zlatu.

Keramička hranilišta za ptice!

Prošlo je vrijeme pravljenja drvenih kućica za ptice, danas je sve bolje i luksuznije, pa i njihove nastambe. “U ovo hladno doba ne smijemo zaboraviti na ptice“, poručuje nizozemski dizajner interijera Frederik Roje (Frederik Roije), koji je za promrzle ptičice osmislio hranilište s pravim porculanskim tanjurima i zdjelicama, te daskama od cedrovine.

dish of desire4 Da Vinci XXI: Bivše najbolje noge Amerike ponovo na zadatku

Za polupanu keramiku u vrtu ne odgovaramo!

Nikad dosta novih Ray-Banica!

Popularne Wayfarer sunčane naočale brenda Ray-Ban, kakve je Odri Hepbern (Audrey Hepburn) nosila u “Doručku kod Tiffanyja” (Breakfast at Tiffany’s), a Džon Beluši (John Belushi) i Den Ekrojd (Dan Aykroyd) u filmu “Braća Bluz“ (The Blues Brothers), doživljavaju drugu mladost. Novi, redizajnirani model Wayfarer Folding vrlo je praktičan: možete ga preklopiti na ručkicama i na nosivom dijelu te tako “prelomljene” naočale, svedene na veličinu kutije šibica, spremiti u džep.

Ray Ban Wayfarer folding lr picnik Da Vinci XXI: Bivše najbolje noge Amerike ponovo na zadatku

Novi predmet žudnje.

Party torbica!

O torbicama Ketrin Bauman (Kathrine Baumann) u Holivudu kruži legenda da se glumice koje ih nose na dodjeli Oskara kući vraćaju sa zlatnim kipićem. Karijeru bivše misice i glumice, za koju se govorilo da ima najljepše noge u Holivudu nakon Marlen Ditrih (Marlene Dietrich) i Rakel Velč (Raquel Welch), prekinula je strašna nesreća u kojoj je “zaradila” 272 šava na svojim famoznim nogama. Tada je počela izrađivati luksuzne modne dodatke koje danas kupuju i skupljaju Madona (Madonna), Šer (Cher), Bijonse (Beyoncé), Kejt Blanšet (Cate Blanchett), Dženifer Eniston (Jennifer Aniston), Hilari Svenk (Hilary Swank) i Eva Longorija (Eva Longoria), ali i tvrtke poput šampanjske kuće Perrier-Jouët, za koju je Ketrin izradila ovu luksuzno-luckastu torbicu u obliku njihove prepoznatljive boce. Cijena “šampanjske” torbice je $3,095.

11616 2 katherine baumann pierre jouet champagne bottle crystal evening bag2 Da Vinci XXI: Bivše najbolje noge Amerike ponovo na zadatku

Kad je gotovo – nije. Ketrin je "nakon" karijere uspjela izgraditi prilično unosan posao.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments