Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Koke u stanu?

Umetnica i vlasnica Farme Seli Džejn Ebrajt (Sally Jane Ebright) posmatrajući svoje kokoške na farmi, došla je do odlične ideje koju je sprovela u delo – “Pileći taburei”! Ovde jaje dolazi definitivno pre kokoške, jer je baza svake hoklice jedno veliko drveno jaje na koje se nanose ostali slojevi i, u roku od nedelju dana, nastaje unikatna stoličica. Cene su od 700 do 2,000 dolara. Fantastično i praktično.

slika 123 Da Vinci XXI: Kokošku – za pod noge molim!

Seli je naglasila da ih možete izneti u svoje dvorište i da koke 'uživaju' u svežem vazduhu

Svemirski jorgan

Grupa umetnika, koja se bavi industrijskim dizajnom i proučava uticaj novih tehnologija na klasičan način izrade predmeta, uz pomoć 20 studenata sa Akademije umetnosti u Njujorku, napravili su interaktivni projekat “Kosmički jorgan” (Cosmic Quilt). Publici je na taj način omogućeno da se upoznaju sa novim načinom ispunjavanja prostora. Prototip je napravljen u kombinaciji senzora, mikro kontrolora i motora, uz tradicionalni način pravljenja jorgana. Projekat ima za cilj odgovor na pitanje: Šta bi bilo ako bi arhitektura reagovala na naše prisustvo?

Pogledajte ovaj video kako biste se i vi bolje upoznali sa ovim projektom:

Vreme je za kampovanje!

Ako ovog leta planirate da posetite neki od svetskih festivala, i da pritom kampujete, predlažem vam ovaj preslatki šator u obliku VW mini busa! Dizajneri šatora poručuju da vam ovo legendarno vozilo iz šezdesetih godina garantuje instant-hipi osećaj. U njega mogu komotno stati četiri osobe, mada ako se vodite stilom života poput “dece cveća”, verovatno će vas biti više unutra…

slika 218 Da Vinci XXI: Kokošku – za pod noge molim!

Let the sunshine in


Tijana Mladenović je student moderne umetnosti u Austriji. Gasterbajterka koja je u beli svet došla, gle čuda, da nesto nauči! Nepopravljivi hedonista, ubeđena da će dobiti na euromilion i obići svaki delić ovog savršenog sveta, kreativno luda, internet manijak…pored svog sanjalačkog i nežnog duha, nepopravljivi zaljubljenik u krimi romane.

Editors choice