Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Da Vinci XXI: Papirna umetnost i “životinjski” nameštaj

Da Vinci XXI: Papirna umetnost i “životinjski” nameštaj

Čudesne kreacije od najjednostavnijeg materijala

Inspiracija nije nešto što je prisutno 24 časa svakog dana, ponekad ju je teško naći onda kada vam je najpotrebnija. Često se dogodi da nestane u stvarima u kojima vam je najviše potrebna. Da je moguće pronaći inspiraciju u običnom papiru, svedok je danski multimedijalni umetnik, Piter Kalesen (Peter Callesen). Prikazao je najobičniju umetnost kroz seriju papirnih radova i dokazao da lepota umetnosti zaista leži u jednostavnosti.

papir 5 Da Vinci XXI: Papirna umetnost i životinjski nameštaj

Magija na papiru

Luksuzno iskustvo

Dior je lansirao novi telefon: kompaktni, luksuzni touch telefon sa visokom tehnologijom velikih performansi. Jednostavan, sa intuitivnom navigacijom i savršenih mera, da može da stane čak i u najmanju torbu. U svom svetu slika i zvukova, Dior Touch telefon predstavlja čudo elegancije i visoke sofisticiranosti, umetnički rad eksperta. Reč je o pravom arhitektonskom dragulju sa kompleksnom i inteligentnom konstrukcijom: 99 ručno sastavljenih komada u francuskoj radnji, napravljenih od najfinijih i najskupljih materijala – kristal safira, čelika, zlata, dijamanata, sedefa – kombinovanih sa suptilnošću jednostavnog rada i prefinjenog nakita. Cena? Tričavih nekoliko hiljada evra.

Dior Da Vinci XXI: Papirna umetnost i životinjski nameštaj

Ako vas neko pozove u ponoć u Parizu...

Zečija stolica Normana Kopenhagena

Možda još uvek nije Uskrs, ali novost na tržištu industrijskog dizajna sadrži njegove motive. Reinterpretacijom klasičnih stolica sa motivom uha, studio “Kopenhagen” je nedavno izradio tzv. “zečiju stolicu” u liniji nameštaja dizajnera Normana Kopenhagena. On stvara stolice rigidnih uglova, inspirisan zaobljenom tehnikom, a ova stolica trebalo bi da predstavlja sećanje na oblik i teksturu plišanih igračaka iz detinjstva. Iako će možda dete u nama žarko poželeti da ima ovakav komad nameštaja, biće nam potreban budžet odrasle osobe da bismo ovakvim jednim detaljem obogatili svoj životni prostor. Cena stolice iznosi 4,000 američkih dolara.

bunny chair by normann copenhagen 1 Da Vinci XXI: Papirna umetnost i životinjski nameštaj

Sačuvajte dete u sebi

Snoopy by Iksos Berlin

Najnovija ponuda brenda Iksos iz Berlina, dolazi u formi “Snupi” stolice, fotelje i sofe, dizajniranih od strane danskog proizvođača Versus-a. “Snupi” nameštaj karakterišu jasna struktura udobnosti i jednostavnost. Markirane cevi su korišćene kao oznaka autentičnosti i naglašavanja brenda, dajući mu lako prepoznatljiv potpis, a konstruisane su i proizvedene po ugledu na najbolje tradicije u izradi ove vrste nameštaja. Celokupna linija se sastoji iz taburea, stolice, sofe sa dva, dva i po i tri sedišta.

snoopy by iksos berlin for versus 1 620x413 Da Vinci XXI: Papirna umetnost i životinjski nameštaj

Brendirani minimalizam


Sofija Soković je hiperaktivna, radoznala, nestrpljiva. Voli putovanja, neobične i korisne stvari, optimistične i zanimljive ljude. Veliki je obožavalac mode, Italije, putovanja i psiholoških knjiga. U stalnoj je potrazi za inovativnostima u svakom pogledu. Omiljeni citat: “Hope for a miricle, but never depend on one. And make them wounder why are you still smiling”.

Editors choice