Resort koraljni greben

Tri milijarde dolara stoji izgradnja “Resort World Miami”-a, obalnog kompleksa koji svojom arhitekturom dočarava koraljni greben. Ovdje će biti četiri hotela i dva stambena nebodera, čiji su valoviti balkoni trajno osvjetljeni posebnom rasvjetom. Još je zanimljiviji javni prostor (s čijih osam katova terasa puca pogled na zaljev Biscayne i Miami) s restoranima, galerijama, klubovima, a ovdje je i najveći otvoreni plesni prostor u SAD-u.

Resorts World Miami Lagoon View CArquitectonica Da Vinci XXI: Pozorišta, 3D majica i sprej budućnosti!

Impozantni kompleks uskoro nova svjetska "in" destinacija

I psi vole modu

Bilo bi možda pretjerano reći da vole modu, no njihovi vlasnici već su neka druga priča. Ni na našim ulicama, kad zahladi, nisu rijetki psići u kabanicama, puloverima, kaputićima; u svijetu su novi hit odijelca u obliku dinosaura. Čak i jednodjelna odjela za ljude sa ušima, repom, šapama i sličnim dodacima bilježe veliku potražnju u poslednje vrijeme. I ne, nisu za maškare!

801509 Da Vinci XXI: Pozorišta, 3D majica i sprej budućnosti!

Mala jednodjelna odijelca postaju sve popularnija i kod ljudi

Kazališta 21. stoljeća

Suvremena kazališta nisu samo mjesta na kojima se izvodi umjetnost, nego sve češće i sama postaju umjetnost. Kreativna arhitektonska rješenja čine ih jedinstvenim: inačica rimskog koloseuma, teatar u skladištu, high-tech centar u Hong Kongu… Na fotografiji je rješenje studija “Cepezed Architect” za novi teatar u Hagu. Umjetnost izvana i iznutra!

Modern Colosseum By Cepezed Architects3 Da Vinci XXI: Pozorišta, 3D majica i sprej budućnosti!

Impozantno arhitektonsko rješenje trebalo bi se ostvariti do 2018. godine

3D T-shirt

Evo majice koja će probuditi životinju u vama! Serija 3D majica s licima divljih životinja (lav, tigar, slon) za ljubitelje divljih životinja i verzije za ljubitelje domaćeg blaga i kućnih ljubimaca (prase, buldog) djelo su kompanije “America’s Mountain T-shirt”. Njuške iskaču s prsa! Ovo je jedina do sada serija puštena u prodaju sa malim prascem, da nas namami i da vidimo kako to malo djelo izgleda.

10 3244 rt  36868 zoom Da Vinci XXI: Pozorišta, 3D majica i sprej budućnosti!

Oduvijek ste željeli nositi svinjsku glavu na majici? E, ovo je kao stvoreno za vas!

Nevjerovatan sprej koji će nam oakšati život

Ovaj proizvod je čak bio prikazan i u nekoliko filmova u devedesetima kao znanstvana fantastika, a evo ga sad i u stvarnosti. Tvrtka “Ross Technology” javlja o revolucionarnom otkriću: superhidrofobični sprej dozvoljava da sve uronjeno u vodu iz nje izađe potpuno suho, a ova nanotehnologija mogla bi unijeti revoluciju u modnom svijetu. Zamislite samo odjeću koju nikako ne možete isprljati ili koja se neće smočiti na kiši! Neprocjenjivo! Istraživanja su pokazala kako se ovaj proizvod može upotrijebiti i izvan okvira modne industrije, pa tako vrši potpunu hidroizolaciju naprava (iPhone “premazan” ovim proizvodom bez problema je izdržao pola sata ispod površine vode, a i nakon toga radio je najnormalnije).


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments