5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Možeš li da zatvoriš oči samo na tren? Okej. Spremna? Seti se onog trenutka kada si prvi put rekla „Da“ nečemu u šta iskreno veruješ? Strasti koja protutnji i prodrma te jer upravo si pristala na njegovo “Udaj se za mene” i nemaš zapravo ni najmanju predstavu šta to znači i donosi, ali znaš da će biti dobra vožnja?

Ili kada si kupila kartu i neplanirano samo spakovala kofere i otišla negde na vikend. U avanturu koja je bolela i volela, ali je bila vredna svakog pređenog kilometra. Ili kada si pristala na novi posao koji se pojavio potpuno iznenada, ali si pristala da promeniš sve, spakuješ kutiju sa svojim stvarima, iskoračiš i kreneš napred. Gde? Pa u nepoznato naravno!

Kad se setiš toga, budi li se isti osećaj kao tada? Naravno da da, jer je neprolazan. Entuzijazam, uzbuđenje, hrabrost, strah, neizvesnost, nestrpljenje sve smešano i sve odjednom, vrtlog od kog se zavrti i u stomaku i u glavi. Strast. Sam život.

Si Passione 1 Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

“Da” zato i postoji. Da se izgovori. I to glasno, svesno i odlučno. Da otvori nove mogućnosti i donese nova iskustva za koja nisi ni znala koliko dobra mogu da budu. Da ti pokaže šta sve možeš. Da vidiš kako se ume kada se sme.

Zato udahni duboko i makar i bez razloga uzvikni:

“Yes” samoj sebi. Hrabrosti da budeš ono što jesi, sa svim svojim prelepim vrlinama i još lepšim manama. Svemu onome što jesi i nisi. Što si bila i čini te onim što si sada. Što ćeš tek postati.

“Oui” tvojim ličnim potrebama. Pravu da imaš više vremena za sebe, da više vežbaš, da bolje voliš, manje besniš, više spavaš, pametnije odlučuješ, više uživaš. Vremenu da staneš i odmoriš od svih tuđih prohteva, pitanja i ideja.

si passione 3 Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

“Evet” – zato što sreća prati one koji se usuđuju. Ne radi se o tome da budeš “yes person” koja ne ume da kaže ne, već ona koja se ne boji da kaže da kada to iskreno želi u sred srca i dnu stomaka.

„Nai’“ akcijama. Da poljubiš nekoga, ideš na bandži, kažeš “volim te”, pošalješ poruku, pitaš za pomoć, osmehneš se prolazniku, odseliš se, promeniš boju kose, promeniš sve.

„Igen“ svim svojim ne. Primeti ih i razmisli o njima. Kada, kako i zašto govoriš ne? A onda ih zameni sa da i prati šta se događa.

si passione 4 Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

“Joo“ životu. Življenju. Svakoj godini, svakom, mesecu, svkaom danu. Svakom minutu.

Sì ali Sì Passione, jer se „Da“ izgovara ili strastveno ili nikako. Tako što veruješ u to što govoriš. Tako što veruješ u sebe. A novi Armani parfem, je tu da te podrži.

Si Passione 2 Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

On nije za svaku ženu već za Ženu koja zna kako da oslobodi svoju strast, koja je ženstvena i slobodna. Intenzivan, beskompromisan miris za samouverenu ženu koja je spremna da načini ekstremne izbore – ženu koja se usuđuje da kaže „Da“. Za onu koja je neustrašiva, odvažna i odlučna. Onu koja kaže Sì.

GA SI Passione 50mlBP L8003800 3614271994806 RVB 3000 Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

A Sì je univerzalni jezik koji svi poznajemo i razumemo. Jezik entuzijazma i hrabrosti da kažeš „Da“ životu. I to nema nikakve veze sa jezikom. “Da!” nosi magiju u sebi i već kad ga izgovoriš znaš da možeš sve.

 

Cosmic Rider

Editors choice