“Grrrr, macooo, kakve grudi imaš. Jooj, šta bih ti radio, tebra, pa nisi svesna.” Trenutak kada bih ga udarila nogom u glavu i platila silikone pa neka sam sebe siluje.

Ne znam kako je to kada ne nosite taj teret, ali sam sve bliža tome da saznam. Svaka devojka sa malim grudima upada u veliku depresiju što nema velike grudi. E, znaš šta, ne treba ti to. Okej, sve je u redu i lepo u granicama normale, ali velike grudi, ogromne grudi, većini žena predstavlja veliki teret i nikada mi neće biti jasne devojke koje ugrađuju silikončine u sebe.

Ne možeš da potrčiš a da se ne osetiš nelagodno, ne možeš da nosiš haljinu golih leđa, na plaži stalno nešto nameštaš, u gornjem delu tela sebi nekada izgledaš ogromno, a za to su krive grudi. Ne možeš tek tako da nosiš top haljine i majice. Predstavljaju teret. Godinama se opuste i onda izgledaju odvratno i nikako, a da ne pričam o tome kako izgleda baba sa velikim grudima.

One su tu da bi muškarci imali u šta da gledaju, kad ne gledaju fudbal, a žena može biti jednako lepa i sa osrednjim grudima kao i sa velikim.

Tehnologija je napredovala, silikoni su tu, samo zatražite meru i ostalo prepustite rukama stručnjaka. Skupo jeste, ali ako baš to volite, samo napred. Sada će mi neko reći kako nisam u pravu, kako muškarci padaju na to, kako ona nema ništa na sebi i želela bi te balone, ali ne. Žene koje to imaju najbolje znaju o čemu govorim.

Neka srednja veličina je idealna, niti si napumpana, niti si daska, kako se to danas u narodu kaže. Dosta žena danas ima kompleks zbog toga, misleći da će joj velike grudi promeniti sve. Neće. One su lepe par godina, kasnije postaju nebitne.

A i ponekad na sve muške komentare pomisliš da izgledaš kao i ove iz porno filmova, što baš i nije sa ukusom. Ne utičem na odluke i tuđe ukuse, samo ima onih koje ne vole to što nose, i dok im drugi zavide, najradije bi to smanjile.

By the way, lepša mi je Lima sa osrednjim, nego Kardašianova sa bombama.

Nisu grudi adut, ne zavaravajte se.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments