Upravo ste se uselili ili vam je jednostavno dosta jednih te istih jednobojnih stvari oko sebe? Mi vam pružamo nove ideje – kako da od predmeta koje svakodnevno korisite napravite i ukrase, a sve sa ciljem da vaš dom postane kutak odakle ćete crpeti pozitivnu energiju!

Evo nekoliko saveta!

Pođimo od radnog prostora. Iznad stola stavite tablu na koju možete okačiti stvari koje volite, koje vas inspirišu i koje vas samim tim čine srećnijom! To mogu biti fotografije iz detinjstva, neki vaši crteži, skice, razglednice. Kako biste upotpunili atmosferu, zapalite i mirišljavu sveću ili štapić! Rad vam neće predstavljati toliki teret, već će postati neka vrsta uživanja!

Predivna atmosfera koja inspiriše Dajte vašoj kući dušu

Predivna atmosfera koja inspiriše

Znamo da su mnoge dame, pored toga što su odlične na poslovnom polju, i izvrsne domaćice! Međutim, kuhinja im je često i deveti krug pakla! Učinite svoj život lepšim time što ćete poći od prostora. Učinite kuhinju, kupatilo, hodnik boljim mestom koje će mamiti vaše osmehe, izazivati pozitivne reakcije! Kako? Farba! Boje, boje, boje! Zavese! Biljke! Interesante činijice! Sveće! Lampice! Magnetići za frižider i porukice na njemu! Uskoro će kuhinja biti vaše omiljene mesto, vaš raj!

Meni je kuvanje najveće uživanje Dajte vašoj kući dušu

Kuvanje najveće uživanje!

I spavaća soba zaslužuje vašu pažnju! Interesantni jastuci! Lampe! Pa i knjige! Zašto da ne? Sve što vas čini srećnijom osobom dolazi u obzir!

Mesto gde spavaju princeze Dajte vašoj kući dušu

Mesto gde spavaju princeze

Tinejdžeri su kreativni Dajte vašoj kući dušu

Tinejdžeri su kreativni

Dakle, radite na svom okruženju! Činite ga lepšim i sigurno će vam se to i isplatiti! Osmeh na licu mnogu znači, a ovo je samo jedan korak do njega!

Izvori fotografija: data.whicdn.com, fashion-eater.tumblr.com, luxurynglamour.tumblr.com


Maja Panajotović je veliki sanjar! Voli ceo svet! Zaljubljena je u prirodu, obožava životinje, tufne, bubamare. Ne može da zamisli dan bez šoljice kafe, dragih osoba i knjige! Voli da drugima izazove smešak i smatra da je to njen smisao – činiti svet srećnijim i lepšim mestom!

Comments