*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Dan kada je muzika umrla!

Dan kada je muzika umrla!

Trećeg februara 1959. privatni avion u kom su se nalazili poznati muzičari tog vremena – Badi Holi (Buddy Holly), Big Boper (Big Bopper) i Riči Valens (Ritchie Valens) srušio se u snegom pokriveno polje kukuruza i tom prilikom su poginuli svi putnici koji su se u njemu nalazili. Od tada je 3. februar poznatiji kao “Dan kada je umrla muzika”, kako je to otpevao Meklin (Don McLean) u pesmi “Američka pita” (American Pie, 1977). Možda smrt ovih muzičara nije ostala upamćena kao i smrt Džona Lenona (John Lennon), ali uticaj muzike koju je stvarao Badi Holi na buduće muzičare je neupitan. Dovoljno je samo spomenuti da su čuveni Bitlsi (Beatles, eng. Bube) dali ime svojoj grupi u znak poštovanja prema Badijevim Kriketsima (Crickets, eng. cvrčci).

U znak sećanja na ove muzičare, poslušajte svima poznat hit. Možda ga ne znate u ovom izvođenju, ali se pop kraljica Madona (Madonna) potrudila da ova pesma bude upamćena i mnogo generacija kasnije.


Mina Smiljanić juri za životom koji nju ne uspeva da stigne. Preambiciozni kolekcionar iskustava i uspomena. Piše brodski dnevnik da bi sprečila zaborav. Plaši se dokolice, beži od monotonije, kipi iz kalupa. Uvek svuda. Veruje da može sve i da sve zavisi od nje. Smatra da je previše jednostavna i previše komplikovana za jednu ženu. Akcijaš. Skitnica. Fu.

Editors choice