5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Trećeg februara 1959. privatni avion u kom su se nalazili poznati muzičari tog vremena – Badi Holi (Buddy Holly), Big Boper (Big Bopper) i Riči Valens (Ritchie Valens) srušio se u snegom pokriveno polje kukuruza i tom prilikom su poginuli svi putnici koji su se u njemu nalazili. Od tada je 3. februar poznatiji kao “Dan kada je umrla muzika”, kako je to otpevao Meklin (Don McLean) u pesmi “Američka pita” (American Pie, 1977). Možda smrt ovih muzičara nije ostala upamćena kao i smrt Džona Lenona (John Lennon), ali uticaj muzike koju je stvarao Badi Holi na buduće muzičare je neupitan. Dovoljno je samo spomenuti da su čuveni Bitlsi (Beatles, eng. Bube) dali ime svojoj grupi u znak poštovanja prema Badijevim Kriketsima (Crickets, eng. cvrčci).

U znak sećanja na ove muzičare, poslušajte svima poznat hit. Možda ga ne znate u ovom izvođenju, ali se pop kraljica Madona (Madonna) potrudila da ova pesma bude upamćena i mnogo generacija kasnije.


Mina Smiljanić juri za životom koji nju ne uspeva da stigne. Preambiciozni kolekcionar iskustava i uspomena. Piše brodski dnevnik da bi sprečila zaborav. Plaši se dokolice, beži od monotonije, kipi iz kalupa. Uvek svuda. Veruje da može sve i da sve zavisi od nje. Smatra da je previše jednostavna i previše komplikovana za jednu ženu. Akcijaš. Skitnica. Fu.

Editors choice