Dragana Jovanović, renomirani life, health & business kouč i trener za lični razvoj održaće svoj popularni događaj namenjen ženama Dan za Vas u posebnom, letnjem izdanju 2. jula na ekskluzivnoj lokaciji splava PORT by Community.

Uz činjenicu da je Dan za Vas već tradicionalno prepoznat kao jedan od najznačajnijih besplatnih događaja za žene koji promoviše lični razvoj i na kojima Dragana Jovanović svaki put okupi žene svih generacija oko značajnih i zanimljivih tema, ovoga puta, tema Dana za Vas nosi naziv Prava ženska priča.

“Pozivam dame na dvadesettreći besplatan Dan za Vas – Prava ženska priča, koji kroz različite teme i goste slavi autentičnost. Uspostavljanje balansa između našeg pravog ja i svega onoga što život postavlja kao izazov je moguć jedino ukoliko smo svesni svojih vrednosti i potreba. Kroz iskustvo autentičnih gošći i predavača moći ćemo zajednički da čujemo da postoje različiti načini, alati i veštine koji nas vode ka istom cilju – unutrašnjoj sreći. Dan za Vas je za nas žene, učesnice i predavače, istovremeno prilika da se sretnemo i upoznamo sa svima onima koji smatraju da su briga o sebi i lični razvoj važni”, naglašava Dragana Jovanović.

dragana1 Dan za Vas: Prava ženska priča 2. jula na splavu PORT by Community

Predstojeći Dan za Vas ponudiće svim učesnicama ovog kreativnog događaja jedno drugačije i posebno izdanje u atmosferi jednog od najpopularnijih lokacija na letnjoj sceni beogradskog noćnog života, spavu PORT by Commnity koji po prvi puta svoja vrata otvara za jedan dnevni event. Takođe, centralni deo Dana za Vas će biti veliki regionalni panel Prava ženska priča koji ima za temu žensku snagu i autentičnosti. U panelu će uz Draganu Jovanović učestvovati Zoe Kida, pevačica i​ tekstopisac benda Zemlja Gruva, Dijana Tepšić, autorka TV showa “REcreativno” iz BiH, ​Luna Lu, autorka web serijala  “​Talija“ i Beba Dragić, ​konsultant za medije i komunikaciju. Panel moderira Saša Simović, PR manadžerka PORT-a.

“Sa našim gošćama ćemo na panelu imati za temu autentičnost i da li našu snagu crpimo iz nje. Istražit ćemo kako da uspostavimo balans između karijere i novca i drugih životnih prioriteta, da li i kako pronalazimo vreme za sebe? Šta radimo kad je život težak – gde pronalazimo resurs da vratimo optimizam i veru? Ovo su samo neka od pitanja koja nas očekuju na samom otvaranju Dana za Vas, ali ona prožimaju i naš celi događaj”, najavljuje Dragana Jovanović, kojoj će se u programu Dana za Vas nakon panela pridružitii drugi zanimljivi predavači. Tu je Milan Maglov, stručnjak za marketing na društvenim mrežama s temom Volim sebe kao što volim sve oko sebe – društvene mreže, Indira Popadić,  autorka priručnika za preduzetnice Uzmi​te život u svoje ruke otkriće učesnicama Stvari o kojima ne razmišljamo (a trebalo bi) da bismo pokrenuli sopstveni biznis, dok će uz temu From Zero to Hero, Dijana Tepšić, krativna direktorka agencije Play Team, iz Banjaluke iz ličnog iskistva otkriti kako sopstvenu kreativnost pretvoriti u poslovni ​brend.

dragana 2 Dan za Vas: Prava ženska priča 2. jula na splavu PORT by Community

Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama, a neće izostati ni vremena za ženski networing i druženje uz Grand aroma kafu i ženski party, s kojim se zatvara događaj.

Inače, kroz događaj Dan za Vas koji je kreiran po autorskom Body & Soul konceptu Dragane Jovanović i ima za cilj da skrene pažnju ženama na važnost ličnog razvoja i brige o sebi, do sada je prošlo gotovo 10 000 žena, a na predstojećem se očekuje posebno velika poseta.

dragana 3 Dan za Vas: Prava ženska priča 2. jula na splavu PORT by Community

Dan za Vas se održava u trajanju od 10:00 do 14:00 časova na lokaciji PORT by Community, Ušće bb Novi Beograd!

Prijave za Dan za Vas primaju se isključivo putem e maila na: lifecentar.danzavas@gmail.com; pre dolaska na događaj, prijave su obavezne.

Više o događaju Dan za Vas i radu Dragane Jovanović potražite na njenoj službenoj web stranici: OVDE.

Prve tri dame koje se jave u inbox Facebook stranice Wannabe Magazine dobiće knjigu “Uspeh je u nama” i moći će da prisustvuju seminaru Dan za vas! Budite brze i srećno!

Comments