Okeeej, bacamo pogled na kalendar… Daaa, bliži se Dan zaljubljenih! Sranje. I ove godine nismo sa nekim svojim dragim i ne maštamo o zajedničkoj, romantičnoj budućnosti dok razmenjujemo slatke poklone i još slađe nežnosti. Pa dobro, šta je tu je, više sreće dogodine! Ipak, ne bi trebalo da budete smorene zbog toga što niste zaljubljene. Bože moj, možda vi volite tako, a taj dan u februaru vam ionako ne znači ništa, jer je u toku ispitni rok! Kakav dečko kad je tu knjiga! Ha-ha-ha.

Dakle, šta raditi to veče za slučaj da vam nije do učenja? Imate dve opcije: ako nemate sa kim da se žvalavite – potrčite, nađite ga, ima mooore usamljenih momaka kojima se ljubi isto kao i vama! Uostalom, možda vi već i imate nekoga u planu i samo čekate pravu priliku… Pa, evo prilike! Dan zaljubljenih, romantika…

Druga opcija, koja ne uključuje nikakav oblik momaka i žvalavljenja, sastoji se u tome da se dobro provedete i proslavite baš to što ste same i nemate ljubavnih briga! Juuuhuuu!

Kako?

Ovako.

zaljubljena zena Dan zaljubljenih, a vi nezaljubljene

Ako ste više za kućnu varijantu, možete da okupite svoje drugarice i da gledate filmove. Horor, komedije, akcione, ali ne i ljubavne. Samo fali da mi se tu raspekmezite! Ne, ovo je veče za zabavu i zato treba da bude uzbudljivo i veselo! Ne zaboravite kokice, da se malo zanimate dok buljite u ekran. (Ma ne, ne goje one, čak, zdrave su!)

Comments