Odlazak na večeru

Romantične večere za Dan zaljubljenih su obavezne. Uz flašu vina, dobru hranu i razgovor, hemija između vas će biti gotovo opipljiva. Odlazak na večeru je prilika da izgledate classy i uglađeno. Svilena košulja će vam omogućiti taj effortless elegantni izgled, dok ćete moći da je uklopite uz farmerke koje će kompletirati ceo look. Neutralne boje, poput bež i krem, predstavljaju idealan izbor jer ćete uz njih moći da uklopite bilo koji nakit.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Idealna prilika da zasenite partnera je večera za Dan zaljubljenih. Unesite seksualnu tenziju u vaš odnos tako što ćete se pojaviti u korsetu koji će vašeg partnera ostaviti vez daha. Sako preko korseta možete da izbegnete, ali će takva kombinacija za vaš autfit predstavljati deo trika, jer kada ga skinete, partner neće ostati ravnodušan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OOTD Magazine (@ootdmagazine)

Iako je crni korset must-have ove sezone, možete se odlučiti i za nešto hrabriju varijantu, a to je autfit u boji. Dan zaljubljenih uglavnom asociramo sa crvenom ili roze bojom, ali je ovaj komplet pantalona i korseta toliko savršen da nam je žao što naradžasta ne spada u kolorit ovog praznika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Kolorit Dana zaljubljenih

Dan zaljubljenih nije Dan zaljubljenih bez roze ili crvene boje. Ova praznik je idealna prilika da nosite ove boje, jer se u toku godine možda ne bismo odlučile baš za kompletno roze ili kompletno crveni autfit. Pink roze komplet odelo ili haljina super se uklapaju uz crne grilonke koje će da ublaže impersiju celokupng looka. Još bi interesantnije bilo kada biste obukli unihopke sa srcićima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CAROLINE HU (@caroline_hu)

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Milica Antić

Comments