Klinka od četrnaest godina spavala sa sto likova za mesec dana da bi dobila opkladu!

Sportski duh, nema šta. Potrudila se da ubedljivo odnese pobedu!

Svi znaju da je u toku puberteta, dok se telo i dalje razvija, potrebno baviti se fizičkom aktivnošću! Ako se ugojite u pubertetu, teško da ćete smršati kasnije. Takođe, od učenja i blejanja za kompom, krivi se kičma.

Malena sportistkinja je odlučila da, kada već mora da se znoji, ima i neki užitak u svemu tome. Zato je odlučila da za mesec dana izučava Kamasutru sa sto različitih likova.

Pošteno! Svako ima pravo na izbor!

colored condoms Današnje klinke se satiru od... učenja!

Nadajmo se da su bar koristili zaštitu...

Međutim, postavlja se pitanje – što sine sto komada za metar dana? Pa i da si bila debela pa htela što više da vežbaš da se što pre zategneš, mogla si to sve sa jednim, da ne kažem na jednom

Ajde de, ako ti taj prvi model nije odgovarao, mogla si da se baciš u potragu za drugim, pa i trećim, ali baš da si toliko izbirljiva… Sto modela i nijedan da ti ne odgovara? Fascinantno…

Postoji i mogućnost da si se zabrojala… Ipak i da vežbaš i da učiš matematiku, stvarno nema smisla. Tako da kapiram da ti sabiranje nije omiljena računska operacija, preferiraš množenje, dok se ne oduzmeš, a tvoj omiljeni broj je osam, razume se.

Nemoj da se cimaš što te svi sad kao prozivaju po medijima i glume ludilo, kao da se oni ne tresu… Njima samo nije jasno kako si to sve uspela?

Da li je u igri bilo više partnera odjednom ili isključivo jedan po jedan? Da li si sparingovala sa svakim od sto partnera samo po jedanput, ili se neki dobro pokazao, pa je dobio i repete? Da li si koristila zaštitu ili ne? Šta si rekla svojima, gde ideš? Gde se najčešće ovo dešavalo – u kućama tvojih partnera, u parku, u zgradi? Seksualne igračke? S&M? Omiljena poza?

Bilo kako bilo, ti si postala zvezda, ej… Pobedila si i sad se samo o tebi priča. Uostalom, ceo razred se kladio, što znači da je bilo još učesnika u tom sportskom natjecanju… Ali o njima niko ne priča.

Zašto? Zato što su paćenici isprobali 34 ili 78 modela… Ti si zadatak shvatila ozbiljno! Zasukala si rukave i vredno radila.

Zaslužila si da pobediš, da postaneš zvezda i da o tebi svi pričaju! Ostali mogu samo da ti se sagnu… Ili već jesu! Uostalom, niko ne priča o tome u šta ste se kladili?!

Ali nema veze, bitno da ti znaš i da je nagrada bila vredna svih tvojih napora…

Verovatno ćeš sad dobiti i poziv za učešće u nekom reality programu, zvaće te u tračarske emisije da prepričavaš svoja iskustva, a mogla bi i da napišeš knjigu…

Jedini problem je to što imaš samo četrnaest godina i što ćeš za ulazak u kuću Velikog Paje ili već nekog šoua, morati da čekaš da napuniš osamnaest.

Do tada ti preporučujem da nastaviš da vežbaš. Malo umereniji, kondicioni treninzi, čisto da ne ispadneš iz forme.

U zdravom telu zdrav duh, uh!


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog u maloj bez mleka. Smeje se kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dajte joj da priča.

Comments