5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

I dok se u Evropi klinci takmiče ko će imati više seksualnih partnera za mesec dana, u Africi je nevinost na ceni!

Vlasti u Siera Leoneu su odlučile da daju stipendiju za petogodišnje školovanje svim devojkama koje za to vreme uspeju da sačuvaju nevinost. Time oni žele da povećaju broj školovanih žena, a smanje broj neželjenih trudnoća!

Ukoliko se usvoji ovaj predlog vlade, devojke će svake godine ići na sistematski pregled, gde će žensko medicinsko osoblje utvrđivati njihovu čednost!

ramatu for ascchobi3 Današnje klinke se zaista satiru od učenja!

Pazi ćerko da te ne prevari neka bitanga!

Roditelji se pobuniše i pozvaše se na kršenje ljudskih prava! Diskriminacija!, viču oni, a ja se pitam ko tu koga diskriminiše?!

Svi znaju, da je plastična hirurgija veoma razvijena i da svaka rupa danas brzo nađe zakrpu. Dakle, ukoliko devojku “prevari neki mangup“, može da se zakrpi za petsto eura. Tako je barem kod nas. Kažu, operacija traje oko pola čuke i nema postoperativnih komplikacija. Ko nova čoveče!

Ako u Africi himenoplastika i dalje nije razvijena, eto, neka skoknu do Srbije, šta im je teško! Možda im se i dopadne, pa ostanu. Ovde muškarci otkidaju na crnkinje, žene lupaju recke, a nacionalne manjine imaju više prava od starosedelaca.

normal lavsmeisel 282529 Današnje klinke se zaista satiru od učenja!

Like a Madonna!

Mene zanima šta je sa dečacima? Zašto oni nemaju pravo na besplatno školovanje? Nije fer da samo zato što imaju pišu, koji ostaje u komadu i posle gubljenja nevinosti, ne mogu da konkurišu za stipendiju!

Verujem da ima i mnogo mladića koji bi živeli pet godina u celibatu radi školovanja za dž! Smislite onda, drage vlasti, kako da ustanovite njihovu posvećenost i predanost knjizi.

Na primer – podvrgnite ih poligrafskom testiranju! Imamo mi stručnjaka u ovoj oblasti, ozbiljnu damu koju ćemo vam rado pozajmiti radi postavljanja pitanja vašim dečacima – Da li si nevin? Istina… LAŽ! Veoma prosto i jednostavno.

Moj drugi predlog je reality show. Potrpajte ih u neki kampus i snimajte dan i noć. Pritom, predlažem da ne razdvajate dečake od devojčica. Čak preporučujem da ih sve stavite u istu spavaću sobu! Ta napetost, to pipkanje ispod jorgana i graške znoja na njihovim licima… Dilema ući – ne ući… Pa reklamni džingl – knjiga vs. seks. Taman ćete zaraditi pare od sponzora da platite stipendije najizdržljivijima.

Ako vam se i to ne dopada, onda i za dečake postoji rešenje u vidu plastične operacije. Promena pola je u pitanju! Secnu visuljak i izdube rupicu. Malo se piju neki hormončići da napupe grudi i eto… Posle završetka školovanja, moguće je ponovno transformisanje u muško.

Skidam kapu za inovativnu ideju dragi Siera Leonci, ali brate, glupi ste za marketing! Eto i u toj sferi ja predlažem saradnju naše dve države. Kod nas je svako drugi neki marketing stručnjak, menadžer, PR… Oduvek mi prodajemo muda za bubrege, što bi naš seljak rekao. Taj talenat razvijamo još od malena u razgovoru sa komšijama  – mi imamo uvek bolji televizor od komšija, veću dnevnu sobu, deca su nam uvek bolji đaci i naš muž uvek bolje zarađuje!

Međutim, baš zato što su kod nas svi stručnjaci, nema posla za sve. Predlažem da nas angažujete da poradimo na vašem predstavljanju u javnosti, a za uzvrat vi pošaljite nama te čedne devojke da se požene ovi  domaćini samotnjaci po srpskim selima.


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog u maloj bez mleka. Smeje se kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dajte joj da priča.

Editors choice