Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Na jednom kraju sveta, ukoliko želite da se školujete, morate se odreći seksa. Već na drugom kraju sveta, deca nakon časova orgijaju sa svojim vršnjacima, kladeći se ko će imati više partnera za mesec dana.

Negde izmedju ta dva kraja sveta, bukvalno shvativši onu – “Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba“, napraviše prvu međunarodnu školu za seks!

U ovoj školi u Beču, ne jebu vas u zdrav mozak, ali za ostale rupe ne garantujemo!

Naravno, ovu međunarodnu školu heftanja je otvorila, a ko bi drugi, nego Šveđanka! Nije potvrđeno da li je osnivač škole pekla znanje u švedskim akcionim, ali zna se da nudi znanje iz prve ruke za “samo“ 1500 eura po semestru!

Učenici će pohađati tehniku dodira, seksualne poze, anatomiju itd. Postoji i dom za učenike, naravno, mešovitog tipa, gde posle teorijskog dela nastave, učenici idu na praksu!

Eto, ko voli, neka izvoli! Uostalom, verujem da ćete sa zadovoljstvom raditi domaće zadatke i da nećete bežati sa časova.

GETTY H 120111 SexEducationChalkBoard Današnje klinke uče satiranje!

Za ovu školu vam ne treba mnogo knjiga

Svako lice starije od šesnaest godina može pohađati školu, a po završetku se dobija diploma o stručnosti.

Sjajna vest za malenu, poznatu po nadimku – sto komada metar dana! Ovaj vunderkid je pokazao talenat već sa četrnaest godina!

Svi smo se pitali koji je motiv mlađane heftalice, a odgovor nam je sve vreme bio ispred nosa. Kakav danak neiskustvu…

Svi vi koji ste je osuđivali, niste znali da je ona pokušavala da privuče pažnju javnosti i dobije stipendiju za školovanje u Austriji! Šta je sto likova u poređenju sa 1500 evra po semestru?!

Sasvim pohvalno, mlada damo, što već u tim godinama razmišljate o budućnosti, o školovanju, o finansijama. Ah, pa vi znate kako je školovanje skupo i niste želeli da izlažete svoje roditelje tom ogromnom trošku. Sad nam je sve jasno. Bez muke nema nauke, istina…

A i ako biste dobili diplomu ove uvažene škole, vaša mati ne bi više morala da se sramoti! Dokazali biste komšijama i rođacima da se svako znanje isplati i uramili biste diplomu! Postali biste diplomirani seksolog, seksualni manijak, seksi… Ne znam… Diplomirani obožavalac seksa… Ne, diplomirani orgazmer!

Šta god… Imali biste dokaz o svojoj stručnosti koji bi vaša staramajka mogla okačiti u dnevnoj sobi, a imali biste i sjajnu preporuku za posao. Bilo koji posao! I onako kažu da žene do posla dolaze preko kreveta. E pa, vi biste imali i diplomu.

Skidam kapu mlada damo, za sve vaše angažovanje i smatram da ste svakako zaslužili stipendiju!

Ovim putem, apelujem da vam se što pre jave iz Austrije sa divnim vestima.

Štaviše, draga gospođo Švedski, gospođica Sto se zbog svog izuzetnog znanja sigurno izdvaja od vršnjaka, pa bi trebalo da umesto pohađanja nastave odmah bude primljena za počasnog profesora u vašoj školi… Razmislite o tome. Možda je pametno i da postane partner u ovom vašem biznisu i da zajedno osnujete Međunarodni univerzitet za seksologiju. Sa vašim dugogodišnjim radnim stažom i njenim mladim, svežim idejama, daleko ćete dogurati.

Međunarodni univerzitet za seksologiju Švedski Sto – poslužite se!


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog u maloj bez mleka. Smeje se kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dajte joj da priča.

Editors choice