Verovatno ste mnogo puta pomislili da su spoljni uticaji nadmoćni i da je malo toga što bi vam moglo pomoći da sačuvate zdrav i lep izgled vaše kože.

Promene godišnjih doba predstavljaju stres za kožu i mogu imati prolongirane efekte u vidu njenog starenja. Zamislite proizvod koji će poslužiti kao neprobojni štit u svim vremenskim uslovima i učiniti vašu kožu mekanom i nežnom poput svile.

Zena 1 Dar prirode na vašim rukama

Zbog svih osobina koje poseduje, Shea butter se izdvaja kao vodeći prirodni sastojak u preparatima za zaštitu i regeneraciju kože. Afrikanke ga godinama koriste za svakodnevnu negu i podmlađivanje kože. Ovaj dragoceni sastojak poreklom iz semena Shea drveta, izdvaja se u odnosu na druga ulja dobijenih iz drugih vrsta semena, zbog izuzetnih lekovitih svojstava.

Shea butter je prirodni UV filter, nanošenjem na kožu formira vodootporan film koji deluje protivupalno i štiti je od isušivanja i pucanja. Bogat je vitaminima A, E i F, neophodnim za dobar balans kože. Duboko prodire u kožu, omekšava, hidrira i doprinosi njenoj epitelizaciji. Siguran je i za osetljivu kožu, jer ne izaziva alergijske reakcije, a i brzo se apsorbuje ne ostavljajući mastan trag.

Ruke 2 Dar prirode na vašim rukama

Obradujte svoju kožu preparatima na bazi Shea butter-a, idealnim saveznikom lepe kože od ranog detinjstva do zrele dobi. Pruža joj intenzivnu negu i zaštitu, u svim vremenskim uslovima, čineći je mekom i nežnom na dodir.

Esensa Shea Butter tuba Dar prirode na vašim rukama

Više informacija o Dr Plant Shea butter medicinskoj kremi za ruke pronadjite na zvaničnom sajtu Esense, a o aktuelnim akcijama informišite se na Facebook stranici kompanije Esensa.

Comments