Crno-bele fotografije koje je uradio jedan od najpoznatijih modnih fotografa svih vremena, Piter Lindberg (Peterg Lindbergh) su urađene na ulicama Njujorka. Manekenke Arizona Mjuz (Arizona Muse) i Džoan Smols (Joan Smalls) pozirale su na različitim lokacijama grada, otkrivajući fantastične komade nakita koji odišu romantikom i elegancijom, koje su zaštitni znaci brenda David Yurman. Pogledajte predloge za sezonu jesen/zima 2011/12. godine.

16 David Yurman  nakit za savremenu ženu 23 David Yurman  nakit za savremenu ženu 32 David Yurman  nakit za savremenu ženu 42 David Yurman  nakit za savremenu ženu 52 David Yurman  nakit za savremenu ženu 62 David Yurman  nakit za savremenu ženu 71 David Yurman  nakit za savremenu ženu 81 David Yurman  nakit za savremenu ženu 91 David Yurman  nakit za savremenu ženu 10 David Yurman  nakit za savremenu ženu 112 David Yurman  nakit za savremenu ženu 131 David Yurman  nakit za savremenu ženu 121 David Yurman  nakit za savremenu ženu 141 David Yurman  nakit za savremenu ženu

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments