Čekajte, čekajte, da li vi to pokušavate da nam kažete da je decembar za praktično dve nedelje? Čini nam se da smo trepnuli i da je čitava godina prošla, i sada nam je hladno, pripremamo se za prvi sneg i komšinica nas je ponovo pitala gde planiramo da idemo za doček (što smo već pokušali da izbegnemo da joj otkrijemo). Jedino što nas je zapravo dovoljno interesovalo kada je dolazak hladnijih dana u pitanju su modni i beauty trendovi koje će oni sa sobom doneti, i zato moramo priznati da se jesmo pozabavili trendy manikirima za mesec decembar i prazničnu sezonu – koje vam predstavljamo u nastavku teksta. Fokusirajte se na sebe, zakažite svoj termin u kozmetičkom salonu, sredite nokte i sa pozitivnim mindsetom dočekajte 2022. godinu!

Kratki, bezbojni nokti sa šljokicama

Jednostavan klasičan, elegantan, vanvremenski i efektan. Ovo su pridevi koji najbolje opisuju bezbojni (ili veoma svetlo rozikast) manikir sa šljokicama, na kratkim, urednim i zaobljenim noktima. Sa šljokicama kada je praznična sezona u pitanju nikada nećete pogrešiti, a u njima i njihovom neodoljivom sjaju ćete garantovano uživati!

 Nokti sa teksturom džempera

Prva asocijacija na decembar (osim božićnih pesama Mariahe Carey koje nam iskaču iz frižidera)? Komforni džemperi, naravno! A šta ako vam kažemo da teksturu svog omiljenog pletenog džempera možete nositi i u okviru manikira? Pa, sigurni smo da će vas to iznenaditi, ali i zaintrigirati. Ovaj neobični efekat može se postići otiskom, izlivanjem, kalupom ili docrtavanjem, na vama je samo da odaberete najbolji način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@nolas.nails)

French manikir sa crvenim vrhovima 

Crvenu boju gotovo bez greške vezujemo za prazničnu sezonu, i zato biste svoj klasični french manikir mogli jednostavno da updateujete crvenim vrhovima. Crveni vrhovi umesto belih učiniće vaš manikir neobičnijim i prazničnim, a obradovaće vas garantovano svaki put kada bacite pogled na njega.

Nokti u stilu ukrasne keramike 

Ako volite ukrasnu i romantičnu keramiku, sa neobičnim i nežnim šarama – ovaj manikir je pravi izbor za vas. Kratke, uredne i četvrtaste nokte ukrasite u stilu svojih omiljenih umetničkih dela od keramike, i garantovano ćete dobijati pitanja o tome gde ste išli da uradite svoje nokte.

Comments