Već sve miriše na praznike i u našim glavama se kuju planovi šta ćemo i kome da poklonimo. Čaroban period darivanja je počeo i ako u njemu uživate, sigurno će vam dobro doći ideje čime da iznenadite drage osobe. Izaberite ono što nas prati iz dana u dan i bez čega ne možemo – donji veš.

DECEMBARSKO LISCA DARIVANJE 01 Decembarsko Lisca darivanje

Pravo je vreme da sebi ili nekoj dragoj osobi priuštite malo smeliji komad veša. U Liscinoj ponudi ćete pronaći zavodljiv veš, sa detaljima koji sijaju i Swarovski kristalima iz kolekcije Lisca Selection. Bodi sa posebnim izrezom, prozirni torzelet, push up grudnjak, seksi rukavice će iznenaditi i one najsmelije. Najčešće se među poklonima nađu udobne i tople pidžamice, stoga smo i to pripremili.

Lisca i Cheek by Lisca nude ne samo ženstvene i elegantne komade, već i one sa simpatičnim novogodišnjim motivima, stoga će vas crveni modeli i za nju i za njega, sigurno nasmejati i razveseliti.

DECEMBARSKO LISCA DARIVANJE 03 Decembarsko Lisca darivanje

Dodatne ideje pogledajte u našoj internet prodavnici.

Za sve ljubitelje interneta Lisca je ove godine pripremila aplikaciju “Novogodišnje iznenađenje”. Možete je pronaći na www.liscafun.com i uz malo sreće osvojite lepe Liscine nagrade.

DECEMBARSKO LISCA DARIVANJE 02 Decembarsko Lisca darivanje

Dodatne ideje pronađite na www.lisca.rs.

Comments