Neki zaista provedu silno vreme u paklu – u odnosu koji gazi sve njihove granice, iskušava svu njihovu ljubav i iscrpljuje svo strpljenje. A neki nikad ne uđu u pakleni odnos, jer tačno znaju šta ne mogu da podnesu. Horoskop ti pomaže da sebi razjasniš gde prestaje tolerancija i počinje pakao.

Ovan

Biti sa nekim ko je lenština i nikada ne želi ništa da radi, osim da sedi u svojoj fotelji i na miru vrti kanale na TV-u, a ko je istovremeno ljubomoran i posesivan i nabija ti osećanje krivice što želiš da izađeš sa prijateljima ili da negde otputuješ sama.

Bik

Nedostatak poverenja u vezi, stalna zabrinutost da te partner laže, osećanje da vas dvoje nikada niste baš na istoj frekvenciji, osećanje da nisi povezana sa partnerom na svim nivoima i da ne možeš da se opustiš, da budeš mirna i ispunjena.

horoskop 18 Definicija pakla u vezi za svaki horoskopski znak

Blizanci

Osećaj da moraš da namontiraš fasadu za svog partnera, da imaš nasmejano lice i ljubazno ponašanje i da sve svoje frustracije, stres i anksioznost zadržiš za sebe. Da ne možeš da budeš to što jesi, a ti si toliko često tolko mnogo toga odjednom.

Rak

Biti sa nekim ko je grub i ko uopšte ne shvata koliko si ti osetljiva. Veza u kojoj vlada napetost i toksična atmosfera, osećanje distance i nedostatak suštinske povezanosti među vama – nepodnošljivo.

Comments