Jovana Radojičić ističe da je sarađujući sa Deichmann-om doživela divne trenutke i dodaje: “Napiši tekst i pokaži nam koliko si kreativna, posebna i zanimljiva i dokaži da si baš ti prava osoba za nas”.

deichmann blogerska zvezda 1 Deichmann traži novu BLOGERSKU zvezdu

Deichmann traži modnu blogerku koja će pisati kako o modnim kombinacijama, tako i trendovima za predstojeću sezonu. Njeni blog postovi biće podeljeni na portalu Volimocipele.rs, ali i na Deichmann Srbija Facebook profilu koji broji više od 380 000 fanova, a tako velika baza zaljubljenika u modu na jednom mestu čini idealnu platformu za lansiranje još jedne modne zvezde u blogosferu.

Prijavu možeš poslati na dva načina:

• Ispuni kontakt obrazac na sajtu Volimocipele.rs (upiši ime, prezime, e-mail, učitaj blog post na temu “Modni trendovi za predstojeću sezonu”, svoju fotografiju, kratak opis sebe i blog post);

• Drugi način za prijavu je putem Deichmann Srbija Facebook profila slanjem materijala kroz privatnu poruku u inbox (upiši ime, prezime, e-mail, svoju fotografiju i kratak opis i pošalji blog post).

Ako si vešta u modnim kombinacijama, puna ideja i volela bi da ih pokažeš široj publici, upravo si ti idealna kandidatkinja. Prijavi se!

Comments