*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Dekodiranje londonske Nedelje mode: Šta smo naučili tokom prošle nedelje?

Dekodiranje londonske Nedelje mode: Šta smo naučili tokom prošle nedelje?

1/3

Na Nedelji mode u Londonu, pored fascinantnog prvog reda (u kom je da, bilo i Njeno Kraljevsko Visočanstvno kraljica Elizabeta II), neverovatnih kolekcija i upečatljivih komada, i naravno očekivano genijalnog street stylea prisutnih, ono što je najviše privuklo pažnju je to da su na ovaj ili onaj način emocije bile u prvom planu i te koje su vodile dizajnere kroz kreiranje svojih kolekcija. Tako, iz revije u reviju smenjivalo se osećanje, ili poruka koju je dizajner želeo da prenese prisutnima, i celokupna nedelja je bila pored modnih inovacija podsetnik na sve one vrednosti i emocije koje treba da negujemo u sebi i drugima.

Kao reakcija i pobijanje stvarnosti koja je sve više zbunjujuća, brza i surova, dizajneri su transformisali svoja osećanja da stvore dirljive i promućurne kolekcije kroz koje se raspravlja sve od seksa do anksioznosti, od konzumerizma do praktičnosti.

Zaokružujemo i dekodiramo sve vibracije i frekvencije sa LFW.

Seksualnost & Christopher Kane

Od svoje prve kolekcije subverzivnih bandage haljina, Christopher Kane je imao naklonjenost i osećaj za malo nastranosti. Njegova jesenja kolekcija je tu sklonost odvela do ekstrema, printajući ilustracije iz originalnih izdanja The Joy of Sex i More Joy of Sex na haljine sa paperjem, Samo bi Kane mogao da se izvuče sa ovakvom otvorenošću i direktnošću, a isto tako bi samo on i mogao da upari najsenzualnije materijale i komade, sa najčudnijim cipelama koje smo ikada videli.

Anksionznost, eskapizam & Ashley Williams

Londonska kul devojka Ashley Williams predstavila je svoju kolekciju na bini sa scenografijom inspirisanom Stounhedžom. To je bio krajnje neobičan izbor za nekoga ko je tako ukorenjen u urbanoj londonskoj sceni kao ona, ali kao što njeno saopštenje pojasnilo,  sve je bilo u cilju “oslobađanja od tehnologije i …. istraživanje UK i njenih monolitskih čuda.” Između dukseva, jakni od vune i krznenih sandala reč “anksioznost” kao da je odzvanjla. Stešnjena između kamenja, zaglavljena između budućnosti i prošlosti revija je odjekivala snažnim nemirom. Poruka? Nekada eskapističke fantazije služe samo da hajlajtuju ono što propuštamo na Instagramu.

Editors choice