Verovatno je svako od vas u nekom momentu života zavoleo neku seriju ili film toliko da je poželeo da se obuče kao omiljeni junak, napravi takvu frizuru ili oblepi sobu citatima.

Sećate se kada su bile popularne latinoameričke serije, pa su deca dobijala čudna imena po omiljenim junacima svojih majki?

Tako je sada opšta pomama za serijom “Igra prestola”. Ova epska priča, o svetu u kome leta i zime mogu trajati decenijama, zavela je ceo svet. Borba sedam kraljevstava za presto, gde se vitezovi i prinčevi, princeze i veštice pojavljuju i taman kada se vežete za njihov lik, nestanu, ustupivši mesto novim likovima.

crows before hoes Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola house stark illo Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola house baratheon Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola

Ovo je priča o ljubavi, borbi, moći i hrabrosti, divovima, zmajevima i belim hodačima koji prete da unište kompletnu ljudsku populaciju u ovom fantastičnom svetu.

Bilo da ste ljubitelji ovakvih priča, ili ste slučajno seli da pogledate neku epizodu, zarazićete se i moraćete da odgledate sve sezone. Ubrzo ćete se i vi ponašati kao deca kada treba odabrati kuću iz koje potičete ili se u raspravi izboriti za prava svog omiljenog junaka.

kings landing recruit Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola pyke Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola

Ukoliko ste ljubitelj serije, verovatno vam je Džon Snou mnogo lep, kao i Deneris sa svim svojim zmajevima, a radovali ste se kada je Džofri konačno izdahnuo.

Međutim, dok željno iščekujemo sledeću epizodu, evo ideje kako da dekorišemo sobu i pripremimo se za rasplet situacije.

not today Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestola tyrion lannister Dekoracija doma: Ukrasi za ljubitelje serije Igra prestolaNaravno da niste jedini zaluđenici i fanovi koji bi iznad kauča u dnevnoj sobi stavili uramljen poster sa motivima iz ove serije, a evo i koje su vam opcije.

Lenka Gatić

Comments