Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Devojka nije moderna i u trendu samo ako ume lepo da se stilizuje, da se fino obuče i na sve to stavi savršene aksesoare, već je ceo njen način življenja, odnosno stil življenja u trendu. To znači da i njeno ponašanje, njeni odnosi, njen dom i sve šta je okružuje u stvari idu u korak sa vremenom i sasvim onim što savremeni trendovi preporučuju, a da sve to one lepo upakuju sa svojim ukusom i ličnim stilom. Tragom takvih devojaka, izdvojili smo nekoliko detalja koje imaju u svojim domovima i kojima oplemenjuju enterijer kuće u kojoj žive.

Kod ovakvih devojaka sobe su uvek fino uređene, sve je lepo zategnuto i na svom mestu, bez nereda i nekog haosa. Međutim, ono šta se uvek da videti u njihovim prostorijama, najčešće preko kreveta, sofe ili francuskog kreveta jeste mekano, lepo ćebe koje je bačeno preko jednog dela, tako da daje zaista luksuzan izgled.

enterijer 1 Dekorativni detalji koje svaka trendi devojka ima u svojoj sobi

Ne samo lepi, mekani ćebići, već i jastuci različite veličine i dezena koji ukrašavaju ne samo krevet, već i celu prostoriju. Iako mali, oni funkcionišu kao savršeni detalji koji kada se stave jedan pored drugog, pa onda još jedan red njih, daju perfektan finale touch svemu.

enterijer 2 Dekorativni detalji koje svaka trendi devojka ima u svojoj sobi

Editors choice