Devojka nije moderna i u trendu samo ako ume lepo da se stilizuje, da se fino obuče i na sve to stavi savršene aksesoare, već je ceo njen način življenja, odnosno stil življenja u trendu. To znači da i njeno ponašanje, njeni odnosi, njen dom i sve šta je okružuje u stvari idu u korak sa vremenom i sasvim onim što savremeni trendovi preporučuju, a da sve to one lepo upakuju sa svojim ukusom i ličnim stilom. Tragom takvih devojaka, izdvojili smo nekoliko detalja koje imaju u svojim domovima i kojima oplemenjuju enterijer kuće u kojoj žive.

Kod ovakvih devojaka sobe su uvek fino uređene, sve je lepo zategnuto i na svom mestu, bez nereda i nekog haosa. Međutim, ono šta se uvek da videti u njihovim prostorijama, najčešće preko kreveta, sofe ili francuskog kreveta jeste mekano, lepo ćebe koje je bačeno preko jednog dela, tako da daje zaista luksuzan izgled.

enterijer 1 Dekorativni detalji koje svaka trendi devojka ima u svojoj sobi

Ne samo lepi, mekani ćebići, već i jastuci različite veličine i dezena koji ukrašavaju ne samo krevet, već i celu prostoriju. Iako mali, oni funkcionišu kao savršeni detalji koji kada se stave jedan pored drugog, pa onda još jedan red njih, daju perfektan finale touch svemu.

enterijer 2 Dekorativni detalji koje svaka trendi devojka ima u svojoj sobi
Comments