Kada se reši problem oko toga “Šta obući?”, ostaje vam samo da se našminkate i sredite kosu. Da vam olakšamo, izdvojili smo deset kombinacija koje poznate zvezde koriste. Eksperimentišite i ne zaboravite da nikakva šminka, frizura, ni odeća ne mogu da zamene najlepšu stvar na vama – osmeh!

Zablistajte bez preteranosti

Za one kojima je “manje više” idealna je šminka Džesike Bil (Jessica Biel). Suptilno je usmerila pažnju na svoj predivni pogled, naglašavajući unutrašnje uglove očiju šampanjac bojom. Kosu namestite u punđu, i imate dobitnu kombinaciju.

slika146 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Izgledajte prirodno!

Nezaobilazni smokey eyes

Za takvu šminku je potrebno dosta vežbe, i možda će se nekom činiti preterano, ali ovakav način šminkanja prosto zove na zavođenje. Ukoliko vam se ovo čini prejakim, zamenite crnu sivom senkom, kao što to radi Mila Kunis (Mila Kunis). Kosa neka vam bude puštena.

slika2 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Ako do sada nikad niste, obavezno isprobajte

Upotrebite jarke boje

Volite da se igrate bojama? Povucite ljubičastu liniju krejonom, i stavite plavu senku u uglove očiju kao što to radi Keli Rouland (Kelly Rowland).

slika322 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Kosu uvijte figarom ili pustite prirodne lokne, ako ih imate

Pokupite kosu u jednu stranu

Postoje mnogi razlozi zašto je lepo namestiti kosu preko jednog ramena, kao što to radi Lusi Hal (Lucy Hale). Diskretan sjaj i maskara, i izgledaćete savršeno.

slika421 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Sa ukusom možete pokazati malo kože

Fokusirajte se na usta

Ako su usne vaš adut, eto savršenog načina da se zabavite uz crveni ili roze karmin. Pogledajte kako to izgleda na Džinifer Gudvin (Ginnifer Goodwin).

slika517 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Teško da bi iko mogao da joj odoli

Probajte dobar stari način

Takav izgled je aktuelan već mnogo godina. Talasasta kosa, crveni ruž, mat šminka, i bujne trepavice – savršeno pristaju Blejk Lajvli (Blake Lively).

slika618 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Zašto ne biste i vi isprobali ovakav izgled?

Izgledajte opušteno

Stavite malo rumenila, maskare, krejona i sjaja za usne. Kosu jednostavno raščešljajte, pustite da padne sa obe strane obraza po koji pramen, a ostatak pokupite.

slika713 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Tako to stoji Zoi Saldani

Osvetlite svoje omiljene delove lica

Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) ume besprekorno da istakne svoju kožu. Istaknite obraze, čelo i bradu, i prosto zasijajte. Naravno, kosu pokupite unazad šnalom, i pustite da pada niz leđa.

slika89 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Sjaji se, a ne izgleda masno i preterano - pokušajte

Maskara i samo maskara

Malo stvari može da bude toliko seksi kao bujne crne trepavice, koje će vaše oči pripremiti za flert. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) voli da je sva pažnja usmerena na njene oči i to joj odlično stoji. Možete pokušati i sa veštačkim trepavicama, a kosu obavezno pokupite.

slika95 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Obavezno proveravajte da li vaš par stoji tip-top tokom cele večeri

Bacite kosu u krupan plan

Isfenirajte ili ispeglajte kosu, a na lice stavite što manje šminke. Poželeće stalno da vam dira kosu, a vi ćete izgledati neodoljivo. Ešli Grin (Ashley Greene) izgleda fenomenalno uz  ravnu kosu koja se presijava.

slika103 Deset beauty i make up saveta za izlazak (1. deo)

Što više osmeha, a što manje šminke


Višnja Jukić je studentkinja novinarstva i komunikologije. Spaja nespojivo, a onda postane logično. Veruje u spontanost. Hedonista. Voli da čita i piše “izmedju redova”.

Comments