Čuvene crvene potpetice brenda Christian Louboutin, Pigalle, prvi put su predstavljene 2004. godine u sklopu jesenje kolekcije ovog brenda, a 12 godina nakon otvaranja prvog butika u Parizu.

Trendseterke su se istog trenutka zaljubile u ove cipele sa crvenim potpeticama, i od tada je Pigalle jedan od zaštitnih znakova brenda Christian Louboutin, koji se pojavljuje u svim njegovim kolekcijama.

Kako je sam kreator rekao, Pigalle cipele su za sva vremena, a ne samo za jednu sezonu, jer se mogu nositi i tokom leta i tokom zime, bilo da su napravljene od brušene ili lakirane kože, sjajne ili mat.

U čast jubileja, brend je započeo i akciju na društvenim mrežama, gde sve ponosne vlasnice ovog modela mogu objaviti fotografije njihovih omiljenih cipela, uz haštag #PigalleIs10, a najbolje fotografije će se na službenoj stranici brenda Christian Louboutin objavljivati sve do 1. decembra.

deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 1 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 2 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 3 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin deset godina vladavine crvenih potpetica christian louboutin 4 Deset godina vladavine crvenih potpetica Christian Louboutin

Jasna Đorđević

Comments