Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/2

Puder je jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji deo šminkanja, a najviše se greši pri kupovini i nanošenju istog. Njegova najveća “moć” je što u jednom potezu sakrije nepravilnosti na licu, matira kožu i učini je sjajnijom. Pored korektivnog dela koji obavlja, svrha pudera je i da zaštiti kožu od štetnih uticaja, a sve više pudera sadrži i SPF.

Snapshot 552 Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože   koji će ti savršeno odgovarati!

Žene često greše u izboru pudera, eksperimentišu sa nijansama, mešaju ih, ne testiraju puder pre kupovine ili to čine na sasvim pogrešan način (testirajući ga na ruci!).

Izbor pudera zahteva dosta veći utrošak vremena nego izbor ostatka šminke, a isto tako, ukoliko pogrešiš sa nijansom pudera, nijedan proizvod ti ne može pomoći da taj osnovni deo ispraviš. Iz tog razloga, pomoći ćemo ti da odrediš odgovarajuću nijansu pudera u odnosu na tvoj tip i boju kože.

Kako izabrati puder na osnovu tipa kože?

Ukoliko je tvoja koža masna izbegavaj pudere koji u sebi sadrže veći procenat ulja. Ako se tvoja koža uvek sija i imaš osećaj da puder koji naneseš u toku dana ,,nestane” sa tvog lica, trebalo bi da da koristiš puder koji je specifično namenjen masnoj koži i koji je postojan tokom 16 sati.

Formula Vichy Dermablend 3D Correction korektivnog pudera predstavlja idealnu opciju za kombinovanu i masnu kožu sklonu aknama i drugim nepravilnostima. Pruža mat finalni izgled, ali tokom dana neće škoditi ako se na tim delovima gde masnoća najčešće izbija osvežiš kamenim puderom.

2018 04 05 Vichy Leclerc 0024 SRB 1 1 Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože   koji će ti savršeno odgovarati!

Ako se mučiš sa suvom kožom ili dehidriranom, tebi je, više nego bilo kom drugom tipu kože, neophodna dodatna hidratacija i nega pre nanošenja pudera – idealno je da isprobaš novi Vichy Mineral 89.  Sigurno ti je teže da nađeš adekvatni puder jer ti ,,na prvu” svi odgovaraju i ne primećuješ razliku između teksture pudera na svojoj koži. Vremenom uočavaš da ti se puder “uvlači” u sitne borice, da ti se koža lica peruta i samim tim puder ti ostaje neravnomerno na koži, u sitnijim “pečatima”.

Editors choice