Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Puder je jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji deo šminkanja, a najviše se greši pri kupovini i nanošenju istog. Njegova najveća “moć” je što u jednom potezu sakrije nepravilnosti na licu, matira kožu i učini je sjajnijom. Pored korektivnog dela koji obavlja, svrha pudera je i da zaštiti kožu od štetnih uticaja, a sve više pudera sadrži i SPF.

Snapshot 552 Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože   koji će ti savršeno odgovarati!

Žene često greše u izboru pudera, eksperimentišu sa nijansama, mešaju ih, ne testiraju puder pre kupovine ili to čine na sasvim pogrešan način (testirajući ga na ruci!).

Izbor pudera zahteva dosta veći utrošak vremena nego izbor ostatka šminke, a isto tako, ukoliko pogrešiš sa nijansom pudera, nijedan proizvod ti ne može pomoći da taj osnovni deo ispraviš. Iz tog razloga, pomoći ćemo ti da odrediš odgovarajuću nijansu pudera u odnosu na tvoj tip i boju kože.

Kako izabrati puder na osnovu tipa kože?

Ukoliko je tvoja koža masna izbegavaj pudere koji u sebi sadrže veći procenat ulja. Ako se tvoja koža uvek sija i imaš osećaj da puder koji naneseš u toku dana ,,nestane” sa tvog lica, trebalo bi da da koristiš puder koji je specifično namenjen masnoj koži i koji je postojan tokom 16 sati.

Formula Vichy Dermablend 3D Correction korektivnog pudera predstavlja idealnu opciju za kombinovanu i masnu kožu sklonu aknama i drugim nepravilnostima. Pruža mat finalni izgled, ali tokom dana neće škoditi ako se na tim delovima gde masnoća najčešće izbija osvežiš kamenim puderom.

2018 04 05 Vichy Leclerc 0024 SRB 1 1 Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože   koji će ti savršeno odgovarati!

Ako se mučiš sa suvom kožom ili dehidriranom, tebi je, više nego bilo kom drugom tipu kože, neophodna dodatna hidratacija i nega pre nanošenja pudera – idealno je da isprobaš novi Vichy Mineral 89.  Sigurno ti je teže da nađeš adekvatni puder jer ti ,,na prvu” svi odgovaraju i ne primećuješ razliku između teksture pudera na svojoj koži. Vremenom uočavaš da ti se puder “uvlači” u sitne borice, da ti se koža lica peruta i samim tim puder ti ostaje neravnomerno na koži, u sitnijim “pečatima”.

Editors choice