Već neko vreme unazad, street style izdanja koja možemo da vidimo na ulicama modnih prestonica tokom održavanja nedelja mode zavređuju mnogo veću pažnju modnih znalaca, pa i ljubitelja mode-laika, nego ono što se dešava na samim modnim pistama. Ovo je u potpunosti u redu – na kraju dana, svima nam je potrebna nosiva moda, nešto što zaista možemo da uključimo u svoj stil, a svi znamo da se takva inspiracija pre može naći na ulicama, nego na revijama. E sad, da li je ovo znak da se shvatanje modnih revija (ne couture, već ovih “klasičnih”) treba promeniti, pitanje je koje sebi treba da postavi svaki brend u skladu sa onim što u svom poslovanju želi da postigne.

Kada je reč o ovogodišnjem street style-u na ulicama Njujorka, ono što je dominantno jeste mnogo plave boje, u svim nijansama, mnogo millennial pink, ali i oversized komada i upadljivih aksesoara koji svaku kombinaciju podižu na viši nivo i čine je zanimljivijom i atraktivnijom.

Ovo su naši omiljeni look-ovi:

All Blue Everything

Plava u svim nijansama, a naročito onoj puderastoj, bila je veliki hit na njujorškim ulicama. Nije ni čudo budući da divno ističe preplanulu kožu, a i laska gotovo svakoj ženi, bez obzira na ten i boju kose. Ipak, ako si plavuša, tim pre treba da isprobaš ovu boju koju će dodatno istaći detalji u boji zlata. Ključni komad sezone je definitivno kombinezon, za koji mnogi modni znalci smatraju da je novo “super odelo” – zato investiraj u makar jedan dobar model koji će ti rešavati problem “ne znam šta da obučem” slično poput haljine. Drugi odevni komad koji je bio must na ulicama Njujorka je lagana, svilena košulja koju takođe možeš nositi u svim prilikama i svim kombinacijama što je čini još jednim univerzalnim, must komadom.

Comments