Detalji. Stalno govorimo o njima. A koliko su važni, govore nam i mnogi stručnjaci iz sveta mode. Iako se možda tako ne čini, detalj poput efektnih naočara, ešarpe, komada nakita ili šešira upotpuniće svaku odevnu kombinaciju i učiniti da delujete stilizovano, moderno i u trendu. Verujem da svako od nas voli da se oseća moćno i dobro u svojoj koži, a za to vam zaista nisu potrebni preskupi komadi odeće ili obuće, već samo smelost da to što imate u garderoberu iskoristite. Sitnice čine život, pa tako i jedna naizgled nevažna sitnica može promeniti običan izgled. Za malo smelije žene i muškarce tu je kombinacija različitih stilova, boja i tekstura. Igrajte se i uvek ponesite sa sobom neku od sledećih stvari:

Naočare za sunce

Kada se prolepša vreme, prvo što ponesemo sa sobom su naočare za sunce. Ovog proleća moderne su velike naočare sa staklima u boji koje se mogu uklapati uz skoro svaku kombinaciju. Poželjno je imati nekoliko pari naočara različitih boja za svaku kombinaciju.

Statement Sunglasses Detalji kojima ćete upotpuniti SVAKU kombinaciju

Patike

Snikers ili sportske patike, kao i drugi sportski detalji, neophodni su za ležeran izgled svake žene. Iako deluju opušteno, dobro iskombinovane patike sa suknjom i košuljom ili bluzom daju jedan potpun i poseban izgled.

Athleisure Gets Elevated Detalji kojima ćete upotpuniti SVAKU kombinaciju

Tašnice oko sturka

Tašne koje su pre deset godina bile veoma popularne, vratile su se na velika vrata. Jako su praktične za nošenje. Možete ih kombinovati uz šta god da obučete, od sportske, pa do ležerne kombinacije.

Belt Bags Detalji kojima ćete upotpuniti SVAKU kombinaciju

Comments