#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Detektuj lažnu prijateljicu

Detektuj lažnu prijateljicu

Početak prijateljstva je kao početak ljubavne veze, prvo se skontate, onda razmenjujete razna iskustva, upoznajete se i otkrivate mnoštvo zajedničkih osobina, snova i želja. I sve krene odlično, ali posle određenog vremena jave se trzavice, ispale, nerazumevanje, a ponekad i ljubomora. Prilično je teško saznati da se neko pretvarao da vam je prijatelj. Ali nije svako namenjen da vam to i bude. Prijatelji su retki, veoma dragoceni i ako neko nema najbolje namere prema vama shvatite to kao dar, jer neka druga osoba će je nadomestiti. Osoba koja će biti vredna toga. Isto kao i u vezi, važno je čekati pravu osobu.

Ne verujte ljudima koji se hvale da imaju ne znam koliko prijatelja, to su poznanici. Prijatelj je ona osoba koju možeš pozvati usred noći i reći nešto najgore ili nešto najlepše što ti se desilo.

Danas je česta situacija da neke devojke žele da se okoriste o svoje prijateljice. Da li zbog odeće, šminke, statusa, ne možemo ograničiti razloge, ali takve osobe postoje i prepoznaćete ih, jer rade sledeće stvari:

Svaki razgovor se svodi na njih. Prijateljstvo je uzimanje, ali i davanje. Mora postojati balans. Kada ona govori, ti slušaš. Kada ti govoriš, ona sluša. To je princip jedne normalne prijateljske konekcije. Ako se sva priča svodi na njene probleme, njene opsesije, momke, ljubavnike, shvati da u vašem prijateljstvu nisu jednako podeljene uloge. Ti joj služiš kao psihijatar!

slika 1ff Detektuj lažnu prijateljicu

Velika je razlika između pravog prijatelja i poznanika

Čine da se osećate loše! Ako ona pokušava da se oseća bolje kritikovanjem tvog izgleda, odeće, razmišljanja, zapitaj se. Prijateljstvo je pun paket, razumevanje, podrška i savetovanje. Dakle, tvoja prijateljica, čak i ako ne misli da si najbolje odlučila, mora ti to lepo reći, a ne da te sramoti i povređuje.

Nisu pouzdane! Dešava se često da bitne i poverljive stvari o vama procure, a rekli ste ih samo svojim najbližim prijateljima? Uključite alarm. Takođe, često nemaju vremena za vas, pomeraju dogovore i ispaljuju, iako znate da nemaju neke dodatne obaveze, nisu bolesne. To je znak nepoštovanja.

Ona, pa ona i samo ona! Devojke tipa centar sam sveta duboko u sebi kriju komplekse i nezadovoljstvo. Nije u redu da 24/7 priča o sebi, svom dečku i tako danima ukrug. Skromnost je vrlina i ne poseduje je svaka osoba, ali vi imate pravo na skromnu i pouzdanu prijateljicu.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice