Koristite senku za oči za upečatljivi izgled

Ukoliko želite da postignete upečatljiviji izgled vaših očiju, nemojte koristiti olovku, već senku za oči. Uradite to tako što ćete iskoristiti senku za oči koja je u istoj nijansi kao i vaš ajlajner, jer ćete njome najbolje postići smokey eyes efekat.

devet trikova za nanosenje ajlajnera senka za oci Devet trikova za nanošenje ajlajnera

Dodajte malo boje

Ako želite da vašim očima dodate malo boje, to možete uraditi tako što ćete odabrati senku svetlije nijanse onoj koje je vaš ajlajner, i naneti je tik iznad linije koju ste “izvukle” ajnajnerom. Videćete kako ćete istog trenutka postići željenu upečatljivost.

Pojačajte efekat ajlajnera senkom za oči

Sve one devojke koje žele da postignu upečatljiviji i dugotrajniji izgled, to možete postići tako što ćete, bilo da koristite ajlajner ili olovku za oči, najpre iscrtati liniju duž ivice oka, a zatim joj tamnom senkom dodati još jedan sloj.

Istaknite oči belim ajlajnerom

Ukoliko želite da postignete smokey eyes efekat ili, pak, nešto prirodniji izgled, najbolje bi bilo da vaš izgled upotpunite tako što ćete iznad klasičnog ajlajnera dodati malo belog ajlajnera, jer ćete tako uspostaviti savršen balans, a ujedno će vaše oči izgledati veće i upečatljivije.

ZANIMLJIVO:

Kako naneti ajlajner kao profesionalac?

Četkice za šminkanje koje moraš imati!

Pogledajte nekoliko zanimljivih trikova u koriščenju senke za oči.

Izvor fotografija: becomegorgeous.com

Jasna Đorđević

Comments