Kada sam pročitao tekst svoje koleginice “10 muških odvratnosti od kojih krvarimo na oči” znao sam da je kontra tekst kao stvoren za mene, i da i vi žene imate odvratnosti od kojih mi muškarci krvarimo na oči. Šalu na stranu, bez obzira na to koliko se muškarci trudili da razumeju žene, istina je sledeća – to se nikada neće desiti. Ovo su devet ženskih budalaština od kojih nam se, uslovno rečeno, povraća.

1. Zajednički odlazak u toalet

Je l’ postoji neka tajna? Je l’ izvodite neki tajni ritual tamo? Je l’ to deo nekog plana, ili šta? Izgleda da će to ostati mirisna misterija toaleta. Stvarno, pomisliću da ima istine u onoj fori:

“Zašto žene uvek idu zajedno u toalet?

– Da se ne zna koja je srala.”

rbk 25 ways to look younger now girls night out lgn Devet ženskih budalaština od kojih krvarimo na oči

2. Uspešna sam, uspešna sam

Ovo zvuči kao glavna himna urbanih cica. “Uspešna sam, uspešna sam”. Kao da hoće da nam poruče: “Možemo bez vas, možemo bez vas”. Onda, kad možete bez nas… do-vi-đe-nja!

3. Šoping bez šopinga

Neću reći da muškarci ne idu u kupovinu, idu, ali sa namerom da stvarno kupe to što su naumili. Dakle, treba mi košulja, odem, kupim košulju, vratim se kući i završim sve za pola sata. A vi? Baš sam danas sreo poznanicu u gradu, pitam je gde je, šta radi, i ona mi podari šokantan odgovor: “Evo bila sam u Ušću, crkla sam! Tražila sam haljinu osam sati i ništa nisam mogla da nađem, sutra ću opet da idem.” Za ime Boga, osam sati u tržnom centru?

Comments