Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Rezultati raznih istraživanja pokazali su da postoji veza između boje zidova, detalja, posteljine sa osobinama devojaka koje ih koriste. Boje zidova u spavaćoj sobi mogu da deluju umirujuće, ali hladne boje mogu da ugroze seksualni život, odnos sa partnerom, prijateljima i porodicom. Pažljivo sa bojama. Naučnici su posle istraživanja došli do sledećih rezultata.

Povučene pripadnice lepšeg pola, uglavnom biraju nežne nijanse za spavaću sobu, dok otvorenijim više odgovaraju ljubičaste i crvene nijanse. Bela boja nameštaja, zidova ili odeće odaje urednu i praktičnu osobu koja ne voli promene. Ona voli jednostavnost i na sve oko sebe gleda nevino, bez skrivenih misli.

slika15 Devojačke sobe

Želite li da je neka baš vaša?

Tamnije boje koriste ozbiljnije devojke, kao i one koje žude za elegancijom i lagodnim životom. Ružičasto je najženstvenija boja, a i najčešće viđena u ženskim sobama. Ona predstavlja devojku koja traži ljubav, obožavanje i pažnju. Nju morate mnogo da volite i mazite. Smeđa boja posteljine otkriva devojku koja je veoma privržena porodici i ima potrebu za smirenim, uravnoteženim životom. Smeđe nijanse na zidovima i nameštaju otkrivaju devojke koje vole postojanost i stabilnost, pouzdane su, ali povremeno i svojeglave.

slika22 Devojačke sobe

Jednostavna, jednobojna ili ipak šarena?

Zelena boja preovladava kod stidljivih devojaka koje žele da istaknu svoju ličnost i da privuku nekog “posebnog” muškarca. One vole prirodu pa ćete je najlakše osvojiti ako joj poklonite cveće ili neku biljku. Ljubičasta je nova boja strasti, a devojke koje je koriste imaju buran i kvalitetan seksualni život, sklone su maštanju. Takođe često stvaraju dramatične situacije. Devojke kojima žuta preovlađuje u sobi, sputavaju osećanja, strahove, imaju česte sukobe. Boja sunca, takođe, otkriva odvažne devojke, preduzimljive, nezavisne, u duši pustolovne, koje cene slobodu.

slika32 Devojačke sobe

Prosto da ne izađete iz sobe, a i kreveta

Crvenu koriste strastvene, vesele, društvene devojke. One su često i kokete, tako da momci, pazite se. Plava boja otkriva staložene i osećajne devojke. Kod njih ćete se osećati kao da ste na moru. Nekada toplo, a nekada hladno. Zavisi od nijanse plave boje. Ljubiteljke crne ne vole mnogo da pričaju, žele da zadive okolinu, ali nenametljivo. Zbog duge istorije, uglavnom kraljevske, zlatna boja uvek upućuje na bogatstvo i raskoš. Ovakve devojke vole tradiciju i sve klasično od odeće i nameštaja, do boje zidova i ukrasa.

slika41 Devojačke sobe

Sada razmislite kakva je vaša soba

Vrsta materijala koju koristi takođe je važna. Hrabre i buntovne koriste saten ili neki drugi svilenkasti materijal. Čipkane materijale vole devojke koje su romantične i erotične. Obratite pažnju na nameštaj, opremljenost sobe, da li je jednostavna ili ima mnogo detalja. Pedantna ili blago neuredna? Koliko ormara poseduje? Ima li televizor u sobi ili biblioteku? Koristi li klasičan nakit poput bisera ili neke otkačene naušnice. Ima li ogledalo u sobi? Gaji li biljke?

Upravo odgovori na ova pitanja devojke nesvesno odaju, a vama pružaju dragocene podatke. Nemojte posle da kukate kako ne znate šta da joj poklonite, kada ne obraćate pažnju na ovakve detalje. Naravno, njih nećete znati dok vas ne uvedemo u naše malo carstvo. Što se tiče muške sobe, u njoj važe drugačija pravila, uskoro i o njima.


Marina Marinković ne može da zamisli dan bez smeha, sarkazma i prijatelja. Voli Španiju, modu, mamu, poeziju i prozu, dobru organizaciju i Vladu Georgijeva. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste. “Don’t get confused between my personality & my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.”

Editors choice