Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Uvek sam se pitala zašto muškarci vole “loše” devojke? Zamišljaju stroge učiteljice u svom naručju i nevaljale devojke u krevetu. Žude za ženama koje su jake, samouverene i sve to sa otkopčanim dugmetom na bluzi. Ne žele očajne domaćice bez strasti i puno odeće na sebi. Podstaknuta ovim pitala sam druga da li je imao iskustva sa lošom devojkom? Odgovorio je ovako: “Na prvoj godini fakulteta upoznao sam jednu totalno otkačenu ribu za kojom sam poludeo. Bio sam spreman sve da uradim za nju. Bila je neuhvatljiva, nezadrživa. Znao sam da se sviđa mnogima, to me i privlačilo. Bila je vatrena, oštra na jeziku, prava mačka. Ali tek kad sam je uhvatio shvatio sam koliko dobro mazi se.”

“Arhitekte svoje greške pokrivaju mramorom, lekari zemljom, a žene dekolteom.” Stara mudra izreka koja me je podsetila na Merilin Monro (Marilyn Monroe) koja se muškarcima zahvaljivala na njihove izjave ljubavi. Koliko puta sam samo čula da su devojke zakopčane do grla, opasnije od onih “skinutih”. A od malena su nas upozoravali na loše ljude sa: “Ispod mire 100 đavola vire.”

Slika 117 Devojka loša, dobro mazi se

"I’ll die for you." - "Thank’s."

Poznata je jer s tobom bi sve probala, radi ono što druga ne bi radila, ona je loša devojka. Nema ni gram srama. Ali šta se desi kad se ugase svetla i zatvore vrata? Da li su one zaista tako “loše”? Loša devojka je ona čije je srce stvrdnuto zbog muškarca koji ju je povredio. Zlostavljana ili ranjena, njena prošlost radi protiv sadašnjosti. Muči je svakog dana i tu je da u njoj stvara osećaj taštine. Da bi se zaštitila, uzima stvar u svoje ruke, tako što je zaključala srce i odustala od ideje i nade da će ikada sresti svog princa. Ona pretvara svoj bol, strah i bes u želju za osvetom. To čini tako što zavodi muškarca i ostavlja ga slomljenog srca da deli njenu sudbinu. E sad, zavisi od osobe do osobe, koliko “loša” može biti. Neke uključe i novac, seks i još mnogo toga kao sastavni deo svoje osvete. Različiti ljudi koriste različite stvari za utehu.

“Ti si loša devojka, baš te takvu volim ja”- afrodizijak je mnogim muškarcima. Bad girls nikada ne zovu muškarca, niti mu šalju smsove ili ih pitaju gde su bili, šta su radili? One su žene sa samokontrolom koje umeju da zavedu muškarca tako da on trči za njima. Privlače nečim što se zove “arogantnost”. Da li je istina da je svaki njen pogled lozinka za strast, a njen zagrljaj skrovište za ljubav, nežnost i maženje? Ove zloće u ženskom telu vole da im se obraćaju sa bitch, a pronalaze se u novopečenom izrazu “nafurana”. Naravno da im je ego veći od plafona, a jedini posao joj je da “voza muškarce”.

slika 27 Devojka loša, dobro mazi se

Loša sam, ali mogu biti još gora

Kažu ljudi, koliko žaba treba devojka da poljubi da bi našla princa, toliko zmajeva muškarac treba da ubije kako bi osvojio srce svoje princeze. Možda i loša devojka krije svoju nežnu stranu, samo treba dopreti do nje. Za kraj bih da parafraziram tekst pesme koji pokazuje kada su sve žene iste i najbolje: “Kad žena zavoli ima oči deteta i na sve pristaje bez puno pitanja, kad žena zavoli, svu ljubav kad ti da tvoj je celi svet i nebo granica… Al’ ne zaboravi da joj kažeš da je voliš.”

P.S. Ranjeno srce ume od devojke da napravi pravog đavola, ali samo iskrene emocije vraćaju starog i umiljatog anđela.

Izvor fotografija: weheartit.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice