Devojke koje prate trendove, koje vole da su uvek dobro stilizovane i da ono što obuku privuče pozitivnu pažnju, uvek imaju neke trikove kojima pribegavaju, nezavisno od toga šta oblače i koju modnu kombinaciju nose. Te sitnice, ako se uopšte mogu tako nazvati jer na kraju “nose” ceo stil, čine da izgledaju veoma dobro u onome što su obukle. I trikova i stilova je mnogo u modnom svetu, svako ih bira naspram svog senzibiliteta, međutim, postoje neke jednostavne, ali veoma učinkovite “fore” koje će vaš look učiniti još boljim.

Verovatno je nešto od ovoga već u vašoj rutini, koristite često, ali postoje i neke stvari koje možda do sada niste praktikovali, a sada je vreme da počnete. Osvežite i dovedite svaku svoju kombinaciju do savršenstva kako biste izgledali upravo tako, savršeno.

Devojke od stila kada god ne znaju šta da obuku ili nemaju trenutno inspiraciju, pribegavaju vanvremenskim, klasičnim izgledima, koje čine neki osnovni odevni komadi. Tako možete jedne crne pantalone, uz špicaste baletanke, ukombinovati uz jednu sasvim jednostavnu majicu. Sve uklopite uz jednu crnu clutch torbu, a možete dodati još jednu ili dve narukvice u zlatnoj ili srebrnoj boji, te ćete izgledati sasvim dobro.

Devojka od stila koristi OVE trikove Devojka od stila koristi OVE trikove

Budite hrabre i izmešajte printove ili dezene. Vreme sklapanja istih dezena kod različitih odevnih komada je odavno prošlo, pa se sve više akcenat stavlja na uklapanje više boja i različitih dezena, ali i različitih formi garderobe. Jedan šareni print možete spariti uz pruge ili nešto drugo što vam se dopada, izgledaćete veoma dobro i hrabro, pre svega.

Devojka od stila koristi OVE trikove2 Devojka od stila koristi OVE trikove
Comments