Pred vama je poslednja reklamna kampanja brenda D&G, kome je ovo poslednja sezona postojanja. Naime, kreatori ove modne kuće odlučili su da nastave da kreiraju samo za brend Dolce&Gabbana, te da ovaj, malo više mladalački brend, posle godina postojanja ugase. Poslednja reklamna kampanja mogla je biti i efektnija, ali je dosledna reputaciji modne kuće. Letnji trendovi boja i printova ispraćeni su u potpunosti, dok mladalačka energija i vibracije leta sijaju iz svakog kutka ove kratke kampanje.

Fotograf je Đanpaolo Zgura (Giampaolo Sgura), a modeli su Valerija Šestić, Simon Nobili (Simone Nobili), Samanta Gradovil (Samantha Gradoville) i Alfred Kovač.

Slika 168 D&G: Poslednje zbogom velikom brendu

Kvalitetne naočare za sunce obavezne su u letnjim danima

Slika 250 D&G: Poslednje zbogom velikom brendu

Printovi su zaštitni znak ovog brenda

Slika 340 D&G: Poslednje zbogom velikom brendu

Boje i printovi kao obeležja leta


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

 

Comments