Nostalgični i autentični izgled osvežen je inovativnim tkaninama i konstrukcijama, uz posebnu dozu Diesel kreativnosti i oka za detalje. Simbolično spiritualno jake životinje, američki orao i vuk pojavljuju se i vidu printa na trikotaži, majicama, odeći i dodacima. Dieselov grafički logo daje poseban pečat komadima spremnim za nošenje, ali i cipelama, torbama i intimnom rublju. Postavljen na sportskim i elegantnim komadima, Diesel denim i kožnim modelima logo daje jake vizuelne kodove. Ponuda farmerki za sledeće leto je lepršava zahvaljujući novim krojevima, siluetama i pranjima.

Back To Folk

Reinterpretirani na moderan i soft način, stilovi koje nam nudi ova linija su pod uticajem 70-tih i jedinstvenih bogatih tekstura. Trikotaža i haljine imaju šarene lurex pruge, flared i cropped pantalone. Denim za nju i njega ide u kombinaciji sa kožnim jaknama.

diesel predkolekcija prolece 1 Diesel: Predkolekcija za proleće 2016. godine diesel predkolekcija prolece 2 Diesel: Predkolekcija za proleće 2016. godine diesel predkolekcija prolece 3 Diesel: Predkolekcija za proleće 2016. godine diesel predkolekcija prolece 4 Diesel: Predkolekcija za proleće 2016. godine diesel predkolekcija prolece 5 Diesel: Predkolekcija za proleće 2016. godine
Comments