Google je izbacio unapređeni servis Google Now koji svojim korisnicima pomaže pri organizaciji vremena .

Ako želite da znate kakvo je vreme napolju ili kako da stignete do određene adrese, pitajte Google Now.

Predstavljamo vam pet fantastičnih stvari o ovom servisu.

1. Čini vaše okruženje jednostavnim

Ukucajte svoju adresu u Google Now i on će vam ne samo reći kolika je distanca i vreme, već će vam pokazati i rute puta. On provereva samafore, podeseća vas gde ste parkirali auto i konstantno beleži rute puta kojima ste najviše išli. Takođe on te detalja može podeliti sa zajednicom na mreži.

Google Now Digital Up: Pet fantastičnih činjenica o Google Now

2. Obaveštava vas koliko ste hodali

Odaberite opcije na Google Now i on će vam reći koliko ste hodali tokom meseca. On će pamtiti mesta na kojima ste bili i koliko ste tom prilikom pešačili.

3. Apdejtuje filmove i knjige

Google movie zajedno sa Google Now obavestiće vas kada izađu novi fimovi, kao i kada se prikazuju u bioskopu i daje vam podatke o kartama. Isto tako obavestiće vas o televizijskom pogramu, knjigama i muzici.

Google Now2 Digital Up: Pet fantastičnih činjenica o Google Now

4. Nikada nećete propustiti novosti sa vašeg omiljenog sajta

Obeležite na Google Now sajtove koje pratite i on će vas obavestiti kada na njima izađe nešto novo. On će se apdejtovati kada god se nešto dobjavi na vašem omiljenom sajtu ili blogu, i obavestiće vas o novostima u vezi sa stvarima koje ste nedavno pretraživali.

5. On vas može podsećati o bilo čemu

Možete mu reći da vas podesti da nazovete devojku za sat vremena i on će to uraditi. Isto možete uraditi i ako ukucate tekst  ili možete jednostavno da mu kažete. Takođe, možete napisati poruku i zadati mu funkciju da je pošalje nakon nekog vremena i on će je poslati. Google Now vas može podsećati o bilo čemu.

Mirjana Radojević
Comments