Moja procena je da će Content u svetu postati još strateškiji nego danas, mora jer je inače neefikasan. Lazar Džamić

Internet je možda poduzetništvo milenijalca učinio vidljivijim i trendovskim, mada zadnja istraživanja govore da nije ništa izrazitije nego kod prethodnih generacija. Neka istraživanja nagovještavaju da je stepen poduzetništva među mladima najniži u zadnjih dvadeset i pet godina. Ekrem Dupanović

“Prepoznavanje” problema u IT sektoru trebalo bi da ide u pravcu rešavanja poreskih problema freelancera, ali u korist osoba koje rade po ovom principu angažovanja. Dragan Varagić

Mirovanje tržišta je posledica pasivnosti i fokusa operatora na pružanje tradicionalnih usluga, što je oprečno sa tehnološkim napretkom elektronskih komunikacija. Ovakva situacija nije svojstvena samo lokalnom tržištu, već regionu i čitavoj Evropi. Dejan Turk

Zanima vas mišljenje svih panelista? Budite sa nama i ovu šestu godinu na #Digital2019 konferenciji! 

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi i mnogim drugim temama!

digital2019 #Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona!

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki govoriti šesti put na “Digitalu”, a verujte da imaju šta da kažu i da prenesu različite novine upravo iz vašeg domena interesovanja i profesije. To su: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenia.

Godinama unazad, telekomunikacijski lideri regiona govore o stanju na regionalnoj i globalnoj sceni. Neki od učesnika bili su i te 2014. godine na prvom “Digitalu”. Čini se da su se teme o kojima se tada govorilo potpuno drugačije od izazova koji su danas aktuelni. 

Osim promene vlasništva nekih od najvećih igrača na regionalnoj sceni, promenili su se i primarni izvori prihoda, tehnološka rešenja i kompletni biznis-modeli. 

Koliko su telekomunikacioni giganti postali deo showbiz scene i političkih utakmica? Gde oni vide sebe u 2020. godini – saznaćemo od učesnika našeg tradicionalnog panela.  

#Digital2019 organizuje Color Media Communications, trajaće dva dana – 5. i 6. septembra (četvrtak i petak), a održaće se u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju otvara Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Kyle Scott, ambasador SAD u Beogradu, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu i Mateja Norčić Štamcar, zamenica i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Za Digital 2019 očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva, tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima, a nakon prvog dana organizujemo Playboy Party na koji su pozvani svi učesnici i gosti konferencije.

Pozivamo Vas da prisustvujete konferenciji, sve detalje o programu i govornicima možete pronaći na ovom linku.

Više o svim učesnicima možete pronaći na ovom linku.

Informacije o kotizacijama i primer uplatnice na ovom linku.

Za sva dodatna pitanja #Digital2019 tim Vam stoji na raspolaganju.

Comments