Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Dignite ruke od princa i pronađite muškarca

Dignite ruke od princa i pronađite muškarca

1/2

Užurbanim tempom života diktirana paradigma ljubavnih peripetija ostavlja malo prostora za poljupce pre ponoći. Danas je dosta prinčeva koji će u sitnim satima (a da se ne lažemo, kao male su nas učili šta to znači) poslati poruku, a mi nepopravljive Pepeljuge, Uspavane lepotice, Snežane i Male sirene, sladostrasno ćemo pohitati u taj ponor. Prinčevi, glavni akteri bajke, režirane za scenu 21. veka, zaboravljaju da je žena biće od krvi i mesa – (ne)namerno u prvi plan dolazi samo meso.

A šta ćemo sa uzavrelom krvlju koja projuri venama kada pomislimo na idilične predele kakve su krojili, recimo Žak Prever (Jacques Prevert), Edgar Alan Po (Edgar Allan Poe), Jovan Dučić, Vladislav Petković Dis, Jovan Jovanović Zmaj? Danas lepa reč ima smisao samo ako rezultira izvršenom naredbom “Sezame, otvori se”. Gde je tu nežno lupkanje po levoj strani grudi uz mio pogled koji piše priču o Romeu i Juliji? Da se ne lažemo i damo odgovor na to pitanje – ugušen je apetitima koji srazmerno rastu s količinom ženskih očekivanja i muških sposobnosti da to pokore kao svoj trijumf na noć, dve, tri, deset… ne više.

tumblr lunhhxkaq61r1vsduo1 500 Dignite ruke od princa i pronađite muškarca

Bidermajerom realnosti protiv modernih bajki

Naši prinčevi kažnjeni su tehničkim progresom, komunikacionim inovacijama, emocionalnim hendikepom i pravom da razmišljaju onom dražom glavom. Svi ovi faktori pale pisma, ruže, sveće, šetnje pored reke i serenade, i pepeo rasutih snova obrušavaju na naša bića puna očekivanja. Sve to nas čini željnim bajke koja će vratiti veru u nežnost i pravdu, a ugušiti zlurade provalije utihnulih nadanja.

Editors choice