Prvo neka mi neko objasni gde je bio mesec onih nekoliko dana, kad ga nigde nije bilo, na noćnom nebu bez oblaka. I ovi što su ga videli i fotkali kako nestaje, kao da ga gutaju crne mrlje, da osnuju neku sektu ili makar bend (i da mi pjevaju “Tko je zagazio gospođu Mjesec”). I hoću izveštaj iz antihaarp ne(o)vladinog sektora, sa osvrtom na uticaj zračenja mobilnih telefona koji se noću drže uz glavu na spontani izlazak u astral tokom spavanja, sa uporednim horoskopom za isti u budnom i svesnom stanju. I mapu orgonskih linija delovanja da mi naprave antifajvgejevi, nemojte vi meni da se hvatate za gejeve, nego se držite Gejtsa i oko tog čipovanja da se udružite sa antivakserima i neću ni da čujem pljuvanje po ravnozemljašima. Što su sad oni najgori, majke ti? Pa ako nam mesec projektuju odozgo, pa im je malo zabagovala tehnologija, zbog 5G premrežavanja, ko može da tvrdi da orbitalni snimci koji pokazuju Zemljinu elipsastu okruglinu nisu delo istog projekta?

Čekaj, čekaj, gde se tu sad uklapaju reptili?

A da, u reptilski deo mozga, dokaz o tome da smo dizajnirani i da nam uprkos ‘ladnoj gušterskoj dezoksiribonukleinskoj kiselini, ništa ljudsko nije strano, kao i da je moguće instalirati nam biotehnologiju i kreirati treći svetski rat klonova. Koji je, btw, već u toku. Jer čovečanstvo ubrzano odlazi u tri lepe, a otišlo bi i da nas ne zaprašuju koronom.

Dođe mi da se trajno izolujem, u neko bure možda, sa duplim dnom (čisto simbolike radi) i da mi odozgo zakucaju poklopac, da ne vidim ni noćno nebo sa ili bez diskutabilnog meseca, ni dnevno sa HAARP oblacima i tragovima zaprašivanja 5G korona čipovima.

Malo sam odlepila, a vi kako ste?

Dilema paradoksa u komediji apsurda e1589188131657 Dilema paradoksa u komediji apsurda
Comments