Rosie Assoulin

No makeup makeup nikada nije izgledao ovako dobro! Zašto? Jer je ukombinovan sa jarko obojenim usnama, ali bez preciznih linija, trendom koji nas sve više i više osvaja. Napokon možemo da kažemo “zbogom” preciznosti!

makeup 3 Direktno sa pista: Makeup inspiracija sa Nedelje mode u Njujorku

La Perla

Nude se i te kako dobro slaže sa toplim, raskošnim tonovima. Ako i sama imaš taman ten i tamnu kosu, obavezno isprobaj ljubičaste nijanse na očima uz usne koje su našminkane tako da se stapaju sa tenom. Tvoj pogled nikoga neće ostaviti ravnodušnim, garantovano.
Ako pak više voliš da naglasiš usne, revija ovog brenda je ponudila i alternativu prethodno opisanom makeup look-u. Samo savršen ten i efektno (i precizno) našminkane usne. I u ovom slučaju, poenta je u upadljivim, tamnijim tonovima, a mi konstatujemo samo – we love it!

makeup 4 Direktno sa pista: Makeup inspiracija sa Nedelje mode u Njujorku makeup 5 Direktno sa pista: Makeup inspiracija sa Nedelje mode u Njujorku

Derek Lam

Plava i lila su definitivno boje 2017. godine! Tako su na ovoj reviji, u duhu osamdesetih godina, manekenke bile našminkane tako da je sva pažnja bila na očima, a kako bi pogled dobio “dubinu”, plava senka je dodatno naglašena senčenjem lila tonovima. Minimum maskare i diskretan sjaj na usnama su takođe poželjni za sjajnu završnicu.

makeup 6 Direktno sa pista: Makeup inspiracija sa Nedelje mode u Njujorku
Comments