Psiholozi i psihoterapeuti često napominju da zadovoljstvo i provod shvatamo odgovorno i disciplinovano. Ovo je savet koju smo sinoć na proslavi drugog rođendana brenda Disciplina imali priliku da primenimo u praksi.

Kada je Disciplina u pitanju navikli smo da se dobar provod podrazumeva, međutim multimedijalni događaj kojim je obeležen drugi rođendan brenda postavio je sasvim nove standarde.

Modeli Disciplinovan provod kao terapeutska intervencija

Ivana Davidović je u slavljeničkom maniru predstavila novu kolekciju Discipline za predstojeću sezonu. Prepoznatljiv monohromatski minimalizam obogatila je novim bojama, motivima i materijalima koje do sada nismo imali priliku da vidimo u njenim kreacijama. Mlada dizajnerka ostala je dosledna svojoj ideji da komadi odeće moraju da budu udobni i univerzalni, krojeni za sve generacije i prilike, ali je autentično odstupila od očekivanog. Poruka koju svojim novim modelima prenosi je da je autentičnost neprocenjiv kvalitet i da magija nastaje na korak izvan komfor zone.

Model 2 Disciplinovan provod kao terapeutska intervencija Model 3 Disciplinovan provod kao terapeutska intervencija

Za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ Dada Selectah i popularna grupa IrieFM. Frontmen grupe Vukašin Marković predstavio je novu pesmu „Ljubav što smo stvorili“.

Vukašin Marković IrieFM Disciplinovan provod kao terapeutska intervencija

Među zvanicama našli su se Ana Bekuta, Boško Jakovljević, glumica Nataša Aksentijević, kao i mnogi ljubitelji i poznavaoci mode.

Nova kolekcija dostupna je u radnji DISCIPLINE u Kralja Petra 70.

Fotografi: Jelena Simonović i Marina Bugarčić

Comments